![]() |
A-ban, topban maradni sem könnyű, mert ugye ez a legjobb játékosok, bár inkább azt mondanám, hogy többségében a legjobb klánok játékosainak "fenntartott helyek". Ahhoz, hogy fordulhass B-ből, ahhoz kell, hogy benne legyél ebben a legjobb 30%-ban, ami nem feltétlenül egyszerű feladat. Ha egyszer elérted, mert pl az egyik nagy klánt szétverték és mind lefordult, akkor 2hetet valahogy kibírok, majd gyorsan szk-ra vágom magam, hogy ha majd visszajönnek, mert visszajönnek, akkor ne üthessenek le, és ne is essek ki a 30%-ból.
Igenis tudd megtartani A-ban a helyedet, ha nem tudod, akkor ha elérted fordulj le, és próbáld meg mással megcsinálni. Persze, az időhiány... Elhiszem, elfogadom, de a játék online stratégiai játék. Egyértelmű előnyben van, aki többet ül a gép előtt, mint aki 2x néz be naponta 5percre. Erre van az elf faj, de sok-sok olyat ismerek, aki elffel van fenn, de egész nap a gép előtt ül. Itt a probléma. Ott a probléma, hogy az elfjével minden egyes ütésünket lehiénázta, többször még a mi seregünk csapódása előtt kijött... Valahogy ezt kellene megszüntetni. Aki kényszerből elf, az legyen, de aki más is lehetne, az ne legyen torony-és barakkupac bunker. |
Quote:
Ha valaki elffel szeretne játszani, pedig sok az ideje, hadd tegye meg. Főleg ha eredményes, mert erős a védelme, miközben szemfülesen tud támadni is. |
Quote:
Ő csak egy példa volt, mert nem betonklánban van, és igazán remek a felépítése. A baj ott van, amikor valakik az időhiányt okolják azért, hogy vagy egy egyszemélyes elf klánban, vagy egy sokfős elf klánban fullra bunkerezik magukat, és így tengetik a napjaikat, mikor pl orkot visznek alsóbb csoportokban, pedig ahhoz is kell aktivitás. Az a baj, hiába értetlenkedtek néha, hogy az A-ban jelenleg min. 200 ország csak azért van ott, mert kötelező. Ezek mindannyian elfek, és gyanítom, hogy 99%-uknak csak olyan eseménye van az elmúlt fél évről, hogy tolvajokat fogott, sereget fogott, klánsereget fogott, varázslatot fogott ki.... mindezt napi 1x 5perc játékban töltött idővel. Ez semelyik másik fajjal sem tehető meg, max bőven a TOP-ban, mert ott hosszú rákészülések vannak 1-1 csatára. Ameddig egy gnómmal, törpével feljutni a top-ba, és ott megmaradni egyáltalán nem egyszerű, úgy egy elf klánnak folyamatos termelés és fedezés mellett hosszabb idő, de aktivitást nem igénylő feladat ugyanez, és a topban maradásuk 99%-os, az aktivitás töredékéért. És itt még nem említettem meg, hogy gnómmal, törpével feljutni a TOP-ba az alsó 70%-tól úgyesebb játékot igényel, míg egy elfnek nem kell tudnia játszani. Elég beépíteni a barakkot, a tornyot, meg a tanyát, és mehet felfelé. Kevés/sok raktárat épített? Minden 2. körben csorog a raktárból a cucc? Nem baj, kicsit lassabban ér fel... Megtámadták, de azt se tudja, hogy az ellenfélnek alá lehet bontani? Mindegy, kicsi az esélye, hogy beüssék... Nem értem még mindig, hogy ezzel a fajjal miért lehet a játéktudást kihagyni a játékból... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért furcsa, hogy ezt úgy mondta, hogy sose volt még Aban..:) |
Quote:
... ON Több barátom is van, aki nem ér rá aktívan játszani, ezért elf 1A ban, lenti csoportokban lassan nincs jelentősége a fajnak, ha az ember kerüli a csoportok legtetejét, mivel a jó játékosok, a fanatikusok, a kékek mindenhol ott csoportosulnak, alul(még szintén top része ettől még) a rengeteg szabis és láma közt gond nélkül el lehet lenni. Az elf úgy jó, ahogy van. Imádtam régen, anno 11.000 kört voltam vele az első szinten(90%át topban- azaz ütöttem vele), és alsóbb csopikban is szépen lehetett vele stratégiázni, haditolinak, vagy varistolinak is nagyon jó volt. Ma már csak a védelme van, ha ezt is elvesszük tőle, akkor még több ember hagyja abba a hódot. Fogynak a csopik, rengeteg a mélyszabis ori, nem kell elüldözni senkit! 15.000 hekin vagyok 1A ban, nem elfként, nem orkként kerültem fel. Ezt csak azért írom, lássátok, hogy nincs részrehajlás. Ha nem fér be az ember egy oriba, ki kell gyújtani az egységeket a tornyokból. Nincs üthetelen faj egyéniben, max a támadó nem tesz meg mindent a siker érdekében. Bár engem most orkok szívatnak, mégse jövök nyavajogni, hogy jaj, gyengítsük az orkot. A problémákat meg kell oldani, megoldás mindig van. Köszönöm, hogy hozzászólhattam. Lehet lefele ujjakat nyomni... Wu |
Quote:
|
vityu, eddig meghallgattuk, hogy miért nem jó, ha az ember betonelffel van A-ban stbstb. (főleg azoknak, akik be akarják ütni)
most már esetleg valami javaslatod is lenne? csak halkan kérdezem meg: Ti nem tartottok egyetlen elfet sem a klánban, aki betonban ül? mert akkor érthető volt a nagy földvesztésetek |
All times are GMT +1. The time now is 01:19. |