![]() |
Quote:
Az meg hogy neked mit éri meg ölni, azt a Te dolgod eldönteni, ha nem éri meg gilit ölni, mert odamegyek én is, hát sajnálom, nekem is kell a tp. A Dussal folytatott vitáddal kapcsolatban meg csak annyit, hogyha én diszlexiás vagyok, mert nem arra válaszoltam amit kérdeztél, akkor Te mi vagy? |
Quote:
Ő írt egy képletet, én meg találomra kiválasztottam egy mobot a sok közül, ami az ő képletébe beleillik! Tehát totál jó volt a kutya példa, ezt fentebb kifejtettem. Olvasd el. Azt is kifejtettem, hogy felsorolt 9 mobot, amiből 6-ot nem éri meg ölni, 3-at megéri, csak éppen elérhető, hogy ne legyen a világon olyan mob! Úgyhogy nem értem, neked most épp miért esik jól kötekedni... Egyébként amíg élek, ezt nem fogom megérteni, 2 hetente belémkötsz valamiért, aztán 2 nap múlva abbahagyod. Fogalmam nincs miért csinálod ezt. De nekem ez nagyon kellemetlen. Totál feleslegesen kötekszel olyanokkal, hogy te nem akartad abbahagyni a Hódítót... Ilyet sehol, soha, senki nem állított. Én biztos nem. De ez a kijelentésed is szült pár hsz-t, aminek egyetlen következménye az, hogy a lényegi mondanivaló eltűnik a rengeteg felesleges kötekedésben. A lényeg meg ez: El lehet érni, hogy a világ egy adott részén ne legyen mob. Szerintem ez NEM JÓ!... Ez volt a lényeg, amiről vért izzadva próbáljátok most már elterelni a szót. És még mindig nem értem, hogy miért teszitek. De nekem mindegy... Én ráérek. |
Quote:
|
Quote:
Másrészt Neked vagy 2* annyi új hsz-ed lett, szóval baromi gyorsan csöndben maradnék a helyedben. :) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
És még mindig a "milyen mobokat éri meg ölni" és "milyen lehetőségek vannak 10.-15. szinten" két külön téma, amit egybemosol és totál félreértelmezed ezzel a hsz-eimet... Quote:
Ha ki tudják pucolni alólad, akkor hol éri meg azokat ölni?? :eek: Vagy a karaktered majd odaképzeli őket, és kapja a tp-t?? Mond már el, hogy csinálod, kipróbálnám én is. :) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Rögtön vissza kéne olvasnod. Mocskosul butaságokat írsz...Igaz, 0% az esélye, hogy visszaolvasol. Csak épp rettenetesen köze nincs a beírásodnak az enyémhez... A Te kedvedért, a "képletem": Olyan mobot érdemes ölni, ami ellen nem halsz meg soha, és ezen a kategórián belül, a legtöbb tp-t adja... Egyszer leírtam. Aztán beidéztem amgam, ezt kiemelve. Aztán kétszer vissza utaltam rá, és mondtam, hogy olvasd el újra, mert nem vagyok hajlandó megint bemásolni. Remélem ez után felfogod végre, nincs kedvem többet emiatt koptatni a billentyűzetet... Te nem halsz meg a fiatal csatornalakótól, mert meditációval gyógyulsz...És még sok mástól sem (pl. kutya), de ezen a csoporton belül a fiatal csatornalakó adja Neked a legtöbb tp-t, tehát az általam alkalmazott logika alapján az éri meg Neked....Hmm, és tényleg. :) A Te "képleted" viszont azért nem jó, mert ha mázlid van, akkor egy goblin után a Kapott tp / ideőegység az nagyobb mint máshol, de a 2. goblin után már halott vagy, vagy előtte vársz egy csomót, hogy töldőj, akkor viszont már nem éri meg. De volt időszak, mikor a Te logikád szerint, az érte meg... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote: