![]() |
Quote:
Mindenesetre napokkal az indulás előtt már nem írom át a teljes harcrendszert. :) |
De még jobb, ha nem ilyen háttérben lévő ismeretlen skillek lennének, hanem az ügyessége, varázspontjai, és ereje fejlődne a karakternek, nem csak a szintlépéssel...
Sokat dobál kést -> kap néha 1 ügyességet Sokat varázsol -> kap vp-t Sokat rúg, üt, fellök, vagy súlyt cipel -> kap néha erőt |
Quote:
|
Quote:
Szóval ezek teljesen felejtősek. |
Quote:
|
Ha már téménál járunk, akkor én javasolnám, hogy épre tanulás több épet adjon, mert ez így nagyon kevés :rolleyes:
Elvileg ahogy fejlődik a karaktered, egyre erősebb és erősebb mobokat kéne ölni a további fejlődéshez, merthát így lenne logikus. Jelenleg a 16os karakteremnek még mindig csak a csatornalakókat éri meg ölni(így volt ez 12es szinten is), mert erősebb mob hamar elfogyassza az épemet. Ami ezért nem jó, mert a legtöbb csatornalakó már 20-25tel kevesebb tpét ad. Persze tudom, öljek mást is, de inkább megölök 20 csatornalakót 2000 tpjért, mint 10 jegesmacit 1600ért. Szerintem eléggé drasztikusan csökken a kapott tp mennyiség, ahhoz képest, hogy milyen rengeteg kell a következő szinthez. |
Quote:
Ami írtál úgy is meg lehet csinálni, hogy nem egereket, meg pici lényeket öl, hanem olyanokat, akik a szintjén vannak...Hopp, és még meg is éri neki, mert kap tp-t... Ráadásul a varázslások, késobálásokból exponenciálisan több kéne (egyértelmű), az újabb pontok beszerzéséhez... Nem látom, miért éri meg neki, nem rendeltetésszerűen használni ezt a rendszert, hisz nemhogy nyer vele, hanem egyenesen veszít (tp-t)... |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem meg 100K és 300K között fele akkorának kéne lennie a hatásának és 300K után teljesnek... :)
Amúgy lehetne több kereskedő. Mondjuk 2* annyi mint amennyi most van. :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:55. |