Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Téma: A tekercs lopás hatákonysága. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=35)

Életfa#2 04-22-2006 11:55

És abban mi az izgalom, amikor ránézel a képernyőre és azt látod, hogy a fél perce még ép, egészséges orid lényegében romokban hever? :mad:

SiMON 04-22-2006 11:56

Quote:

Originally Posted by Gyula
Én vagyok a téma indító, persze hogy támogatom. De irtam azt is hogy Aúú vagy Kisbér ötlete szimpatikusabb mint a tiéd. Ezzel az óriásbol gnómokat csinálnánk az meg nem lenne jó :)

Láttál olyan oriást akin nincs rajta a siesta ? Igyse lehet tőlük lopni ill. nagyon keveset és nem éri meg.

Gyula 04-22-2006 11:57

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
a tekilopás lehetősége a mostani mértékben érdekessé teszi a játékot. mi abban az izgalom, hogy amikor ránézel a képernyőre, akkor röhögsz egy nagyot, mert valaki tekiket lopott tőled?

Elmondom mégegyszer neked, nem azt akarja senki hogy ne lehessen tekit lopni, én még azt sem akarom hogy az első tolvaj nak ne érje meg lopni, a gond ott van mikor 2-3 tolvaj fullra leszedi a tekid (mert akármit is mondasz ez nem ritka) utánna szépen bevásárolsz és ugyen ez a 2-3 tolvaj vay akár másik kettő ismét leszedi a tekid és ez így megy naprol napra. Ezért nem érdemes tekivédelem nélküli fajjal játsazani. Pedig 5. szintem mikor amúgy is alig van léje az embernek milyen jó dolog egy jól termelő törpével nyitni, aki amellett hogy önellátó még egy keveset a piacra is tud termelni.

Gyula 04-22-2006 12:00

Quote:

Originally Posted by SiMON
Láttál olyan oriást akin nincs rajta a siesta ? Igyse lehet tőlük lopni ill. nagyon keveset és nem éri meg.

Elmondok neked valamit :) Kitartó és okos tolizással az óriást is kellemetlen helyzetbe lehet hozni, nem lehet neki akkora kárt okozni mint a többi fajnak, de mikor 3-4 napon keresztül egy szövi kitartóan viszi a tekijét :)

SiMON 04-22-2006 12:01

Ha most az lenne a legnagyobb gond, hogy oriásbol nehogy gnomot csináljunk akkor az oriás spec varijábol vegyuk ki teki lopás 80% át a többi pedig megmaradna. Mi a véleményetk ?

Csokibácsi 04-22-2006 12:03

Quote:

Ha most az lenne a legnagyobb gond, hogy oriásbol nehogy gnomot csináljunk akkor az oriás spec varijábol vegyuk ki teki lopás 80% át a többi pedig megmaradna. Mi a véleményetk ?

Erre már nem tudok mit mondani.
Össze-vissza vagdalkozol a számokkal, tegyük be azt, vegyük ki ezt, de nem látod át, milyen következményei lennének az ilyen változásoknak.

Gyula 04-22-2006 12:03

Quote:

Ne bonyolítsuk :)
Így is nehéz lesz meggyőzni Attit arról hogy ez a tekivédelem jó dolog, hidd el hogy nem fogja megpiszkálni az óriás sziesztáját a kedvünkért.
Maradjunk az Aúú és Kisbér féle ötletnél :)

Csokibácsi 04-22-2006 12:04

Quote:

Originally Posted by Gyula
Maradjunk az Aúú és Kisbér féle ötletnél :)

Igen. Azt kéne boncolgatni.

Bogár 04-22-2006 12:05

szal akkor az első toli visz annyit, mint amennyit eddig is. ezen még annyit kellene változtatni, hogy a távolság függvényében legyen kevesebb. :)

SiMON 04-22-2006 12:07

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Erre már nem tudok mit mondani.
Össze-vissza vagdalkozol a számokkal, tegyük be azt, vegyük ki ezt, de nem látod át, milyen következményei lennének az ilyen változásoknak.

Keresem a megoldást, de te mindenre nemet mondasz így nem lehet építkezni...

Az én javaslatom az hogy ne 400 tekit vigyenek el 1 perc alatt mindenből hanem csak 150 et így nem teszel tönkre valakit gyorsan.

Erre mondod azt hogy nehogy gnom legyen oriásbol. Most mit is szeretnél valójában ??? Semmi se jó neked ? Az oriáson mindig rajta van a siesta nem tudok sokat lopni tőle Oriás nem fogja választani ezt a személyiséget mert egy tudos sokkal többet ér és a sziesztát se kell piszkálni ehhez ami a legfontosabb

A százalékot azért nem tudom pontosan mert nem számoltam ki. Abból indulok ki, hogy 80% al 50-60 teki fogy akkor 60% al kb 120-150 ami még elviselhető.

All times are GMT +1. The time now is 11:15.