Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

[HTPA]GeeForce 05-03-2009 09:47

Jó tesztelgetést!

ui: Dus, nem veszek semmit! :D ON:

Dus 05-03-2009 10:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210204)
Dus: mik az eddigi tapasztalatok a seregek barakkból elengedéséről? Azért Téged kérdezlek, mert Te (is) kérted, hogy legyen ilyen, úgyhogy gyanítom, hogy van lehetőséged kipróbálni. :)

Nah, megjöttem...
Csak Gee-t tudnám ismételni...

Még azt próbáltam, hogy elitet engedtem el, és beraktam a helyére egy munkást :D:D:D Ez is jó ;)

OFF: Gee, Tőlem biztos, hogy nem, mivel Phoenix cucca van kint a piacon :p Tehát, ha kell valakinek olcsó kard, tolja ide a valagát a városomba :D ON:

Ati 05-03-2009 10:44

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210213)
Nah, megjöttem...
Csak Gee-t tudnám ismételni...

Még azt próbáltam, hogy elitet engedtem el, és beraktam a helyére egy munkást :D:D:D Ez is jó ;)

Oks, köszi, akkor ezt kipipálom. :)

Ati 05-03-2009 13:33

Akinek van városa, az lassan készülődjön a banditák támadásaira. Barakkok, védelem a városba, fallal körbehúzás stb. :) Nem kötelezően tesztelendő dolog, mert ha valaki nem teszi, akkor legalább megtudjuk milyen az, ha totál üresre pusztítanak egy várost, de azért aki már épített komoly dolgokat, annak célszerű. (Bár ismét hangsúlyozom, hogy ez csak teszt, és minden törölve lesz!)

Toto 05-03-2009 14:36

Az új tesztelőknek azon túl, hogy fejlődj, és csatlakozz klánhoz, nincs valami feladat? :)

Egyéb: Elmentem tanulni az iskolába, és amikor rákattintottam a "Tanulható" ablakban nem volt semmi. Meg is ijedtem, de amikor leálltam róla, majd vissza, ismét ott voltak a készségek. Nem biztos, hogy van jelentősége, mert nem tudtam megismételni ezt az állapotot, de azért idebiggyesztem...

Ati 05-03-2009 14:48

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 210225)
Az új tesztelőknek azon túl, hogy fejlődj, és csatlakozz klánhoz, nincs valami feladat? :)

Minden, ami eddig volt. Most tartunk a hetedik tesztnél, úgyhogy mind a 7, ami eddig a többieknek is. A saját klán, illetve városépítés talán kimarad egyelőre, ebben jobb, ha csatlakoztok most valakihez. De a hajóépítésig mindenképp érdemes eljutni, hiszen a funkcionális tesztelésből már nincs sok hátra, utána a területbővítés következik, amihez már nem árt majd tudni közlekedni (hajózni). Ez is megoldhato csapattagok segítségév el, de a tesztek alatt célszerűbb, ha ezt mindenki saját maga meg tudja oldani.

Dus 05-03-2009 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210223)
Akinek van városa, az lassan készülődjön a banditák támadásaira. Barakkok, védelem a városba, fallal körbehúzás stb. :) Nem kötelezően tesztelendő dolog, mert ha valaki nem teszi, akkor legalább megtudjuk milyen az, ha totál üresre pusztítanak egy várost, de azért aki már épített komoly dolgokat, annak célszerű. (Bár ismét hangsúlyozom, hogy ez csak teszt, és minden törölve lesz!)

Hehe, ez már megvan :D

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 210225)
Egyéb: Elmentem tanulni az iskolába, és amikor rákattintottam a "Tanulható" ablakban nem volt semmi. Meg is ijedtem, de amikor leálltam róla, majd vissza, ismét ott voltak a készségek. Nem biztos, hogy van jelentősége, mert nem tudtam megismételni ezt az állapotot, de azért idebiggyesztem...

Olyan 5x írhatták már be ezt ebbe a topicba, vagy akár előzőekbe :)

Toto 05-03-2009 14:54

Ebbe biztos nem, mert az első teszt és a kézikönyv mellett ez az egy amit végigolvastam :D

Ha a többiben benne volt, akkor elnézést.:o Azok még most jönnek :p

Swiss 05-03-2009 19:58

A leszüretelt gyümölcsöt nem lehet megenni, holott azt írja, ha megvizsgálod, hogy egy kosárnyi ehető friss gyümölcs.

Tetszik, hogy a kancsót meg lehet tölteni vízzel és így nem kell egyszerre kútat keresni ha szomjas az ember.

Az érdekes viszont, hogy bármennyiszer után lehet tölteni egymás után (elvileg tele van nem?) és akkor is, ha finom bor van benne.

Ati 05-03-2009 20:00

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210257)
Az érdekes viszont, hogy bármennyiszer után lehet tölteni egymás után (elvileg tele van nem?) és akkor is, ha finom bor van benne.

Tölteni bármennyiszer tudsz egy kulacsot/kancsót. Mindig újra és újra feltöltöd.

All times are GMT +1. The time now is 20:44.