![]() |
Jó tesztelgetést!
ui: Dus, nem veszek semmit! :D ON: |
Quote:
Csak Gee-t tudnám ismételni... Még azt próbáltam, hogy elitet engedtem el, és beraktam a helyére egy munkást :D:D:D Ez is jó ;) OFF: Gee, Tőlem biztos, hogy nem, mivel Phoenix cucca van kint a piacon :p Tehát, ha kell valakinek olcsó kard, tolja ide a valagát a városomba :D ON: |
Quote:
|
Akinek van városa, az lassan készülődjön a banditák támadásaira. Barakkok, védelem a városba, fallal körbehúzás stb. :) Nem kötelezően tesztelendő dolog, mert ha valaki nem teszi, akkor legalább megtudjuk milyen az, ha totál üresre pusztítanak egy várost, de azért aki már épített komoly dolgokat, annak célszerű. (Bár ismét hangsúlyozom, hogy ez csak teszt, és minden törölve lesz!)
|
Az új tesztelőknek azon túl, hogy fejlődj, és csatlakozz klánhoz, nincs valami feladat? :)
Egyéb: Elmentem tanulni az iskolába, és amikor rákattintottam a "Tanulható" ablakban nem volt semmi. Meg is ijedtem, de amikor leálltam róla, majd vissza, ismét ott voltak a készségek. Nem biztos, hogy van jelentősége, mert nem tudtam megismételni ezt az állapotot, de azért idebiggyesztem... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ebbe biztos nem, mert az első teszt és a kézikönyv mellett ez az egy amit végigolvastam :D
Ha a többiben benne volt, akkor elnézést.:o Azok még most jönnek :p |
A leszüretelt gyümölcsöt nem lehet megenni, holott azt írja, ha megvizsgálod, hogy egy kosárnyi ehető friss gyümölcs.
Tetszik, hogy a kancsót meg lehet tölteni vízzel és így nem kell egyszerre kútat keresni ha szomjas az ember. Az érdekes viszont, hogy bármennyiszer után lehet tölteni egymás után (elvileg tele van nem?) és akkor is, ha finom bor van benne. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:44. |