Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Harmadik napi tapasztalatok, plusz a hétvége (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3444)

Phoenix 04-21-2009 12:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208704)
Most próbálom 4 karakterrel, 3 böngészőben.

Firefox-ban toborzok, majd olvasok híreket, stb másik lapon, aztán vissza a játékhoz és karakternévre kattintva az össz tp mennyiséget írja a felhasználhazóhoz, de nekem magától utánna visszaugrik a helyes mennyiségre.

Princ 04-21-2009 12:19

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 208684)
ha rákattintok a kari nevére,bejön az az ablak ahol láthatók a tapasztalati pontok.

Á, szvl itt van a karakterlap! azt hittem még nem létezik, thx :)

Ati 04-21-2009 12:51

Nem sikerül előidéznem, hogy megváltozzon a karakterlapon a szükséges pontmennyiség...

No ez marad felírva egyelőre.

Elugrom pékségbe, aztán jövök és nekiesem a segítők teljes átdolgozásának.

Redback 04-21-2009 13:20

Ati meglehet kérdezni hogy ki csinálta már meg a 2. küldetést?

csabi 04-21-2009 13:26

Ti! grat! :p;):D

Xeper 04-21-2009 13:37

A tanulásra használható XP értéke nekem is rendszeresen rosszul jelenik meg, de amint csinálok valami értelmeset a karakterrel, frissül az érték a jóra.
Én is böngészek mellette, firefoxot használok. De volt már, hogy csak a karakterel foglalkoztam, mikor feltűnt a hibás érték. Az iskolában is írta már ki rosszul, mikor próbáltam tanulásra fordítani, szólt a rendszer, hogy nincs elég pontom a tanuláshoz (ergo az igazi számokkal dolgozott)

Ati 04-21-2009 13:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 208713)
Ati meglehet kérdezni hogy ki csinálta már meg a 2. küldetést?

Ati, Phoenix1, Redback1

:)

Redback 04-21-2009 14:01

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 208716)
Ti! grat! :p;):D

Köszi a Phoenix és az én nevemben :)

Dus 04-21-2009 14:22

Ati, ha tanulok parancsnokságot, vagy motivációt, újra be kell jelentkeznem, hogy érvénybe lépjen...Ezért nem tudtak sokan 3-nál töbet toborozni szerintem :)

Dus 04-21-2009 14:24

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208717)
A tanulásra használható XP értéke nekem is rendszeresen rosszul jelenik meg, de amint csinálok valami értelmeset a karakterrel, frissül az érték a jóra.
Én is böngészek mellette, firefoxot használok. De volt már, hogy csak a karakterel foglalkoztam, mikor feltűnt a hibás érték. Az iskolában is írta már ki rosszul, mikor próbáltam tanulásra fordítani, szólt a rendszer, hogy nincs elég pontom a tanuláshoz (ergo az igazi számokkal dolgozott)

Ez Nálm is jelentkezik mint probléma. Tehát szituáció:
1. toborzok
2. Karakterlapot nézem, nem csinálok mást
3. Következő 10% toborzásánál felugrott a tanulásra fordítható tp a maximum tp-vel egyenlő értékre...

Jah, és frissülni sem frissül a karakterlap, tehát pl ha aktív varázslat van rajtam, és közben leesik, vagy csökken a tick, akkor nem jelzi a frissebbet!

All times are GMT +1. The time now is 11:04.