Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

Naz 04-04-2009 20:31

én azt sem tudom az hol van

vityu 04-05-2009 04:06

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 206718)
ahol leszel ottleszek és előtted végzek:)

Nagyon helyes, legyen csak izgalmas! :)

Dus 04-05-2009 06:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206723)
Nekem például ki van kapcsolva az aláírások megjelenítése, hogy csak a lényeget lássam, csak akkor nézez meg, amikor valakinek a profilját megnézem. Más is nyugodtan használhatja ezt a beállítást, szerintem sokkal olvashatóbbá teszi a fórumot.

Így van :)
Nem is tudom milyen rég volt már mikor kikapcsoltam :cool:

Naz 04-05-2009 07:12

Izgalmas a 3órástól kezdődik,meg a két órás is az már,az egy órás pusztán építkezés,szerencse,oribevédés!A kettő orástól már számít valamit a tudás,stratégia!
De ahogy számolgatom,még négy párbaj lesz a két órás sorozatban!És van 6 5pontos ori,akik az előző körben szerezték az öt pontjukat!Nekik már csak négy alkalom van,hogy bekaszírozzák az 5ponot!Magyarul kettőnek nem marad első hely!Arról nem beszélve,mások is akarnak elsők lenni!Így már izgalmasabb a helyzet:)
Csak azokat nem értem,akik vannak mindig 3-4-en,jelentkeznek a párbajra és nem lépnek be,helyezettek ettől nem lesznek az tuti,vagyis remélem!

Ati 04-05-2009 09:21

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 206736)
És van 6 5pontos ori,akik az előző körben szerezték az öt pontjukat!

Ha ezt látod, akkor valamit nagyon elszámoltam, mert az első fordulóban 5 párbaj volt, maximum 5 ország végezhetett 5 ponttal... :) Hol látod ezt? :-o

Én még 5 országot se látok, akik 5 ponttal végeztek az első fordulóban, csak 4-et.

J.Ati 04-05-2009 09:25

Kicsit elnézte a dolgokat:)
Szerintem a mostani első forduló utáni eredményeket kuksizta.

Ati 04-05-2009 12:13

A 2. forduló 2. párbaja csütörtök délelőtt 10 órára meghirdetve. Jelentkezők elfogadása csak minimum 5 jelentkező esetén.

Pool 04-05-2009 12:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206749)
A 2. forduló 2. párbaja csütörtök délelőtt 10 órára meghirdetve. Jelentkezők elfogadása csak minimum 5 jelentkező esetén.

király, már tavaszi szünet lesz :)

Dus 04-05-2009 12:36

Quote:

De ahogy számolgatom,még négy párbaj lesz a két órás sorozatban!

2 órás sorozatban még 9 párbaj lesz, mert az 5 órások után elkezd csökkenni és lesz még egy 2 órás sorozat!

Quote:

És van 6 5pontos ori,akik az előző körben szerezték az öt pontjukat!Nekik már csak négy alkalom van,hogy bekaszírozzák az 5ponot!

Mint már előttem is írták, 4 db 5 pontos ori van, akik az előző körben szerezték az 5 pontjukat, és Nekik összesen még 9 forduló van, nem 4, ahogy Te írtad :)

Quote:

Magyarul kettőnek nem marad első hely!Arról nem beszélve,mások is akarnak elsők lenni!Így már izgalmasabb a helyzet:)

Ha úgy lenne, ahogy írtad, akkor sem lenne igaz ez, hisz mindegyik fordulóban megtudja mind a 4 ország szerezni az 5-5 pontot, és akár négyen is állhatnak holtversenyben legelöl.

Quote:

Csak azokat nem értem,akik vannak mindig 3-4-en,jelentkeznek a párbajra és nem lépnek be,helyezettek ettől nem lesznek az tuti,vagyis remélem!

Vannak akik szimplán elfelejtik, akiknek kiderül, hogy mégsem érnek rá, vagy lekésnek róla valamiért, és nem akarnak ingyen földnek belépni...

Helyezettek meg biztos lesznek, hiszen Nekik is kell valahányadiknak lenniük, maximum Ati nem ad Nekik pontot...

Merengő 04-05-2009 13:03

Ati véletlenül rossz országommal jelentkeztem a 2. forduló 2. párbajára:S megtennéd, hogy visszautasítod?
Merengő (#424242)
ezzel jelentkeztem véletlenül.

All times are GMT +1. The time now is 04:37.