Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Fajok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=330)

Remedy 12-01-2006 15:25

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48936)
Azt jó, ha 100-on tartod. Nekem orkként különösen ajánlatos, de másnak is. Sikeres támadás vagy védekezés kell.

jo az 90 folott is... nem kell maximalistanak lenni :P

dexter 12-01-2006 15:28

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 48941)
orkkal nem ajánlatos, hanem kötelező:) ugyanis az orkkal min. 2-3 kell támadni naponta és az kis sülyedésekkel mindig 100% közelében marad.

Naponta van úgy, hogy csak 1x támadok, akkor néha lemegy 98-99%-ra. De remélem, hogy az nem gáz.

Burning 12-01-2006 15:38

nem 1-2%-on múlik;) ráadásul ha jól emlékszem akkor a támadásokba a kat. morál csak tizedes jegyig számít bele, azaz 90 százalékon is ugyanolyan mint 99%-on ha viszont 100%-on van akkor már 1 tizeddel erősebb minden.

dexter 12-01-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 48960)
nem 1-2%-on múlik;) ráadásul ha jól emlékszem akkor a támadásokba a kat. morál csak tizedes jegyig számít bele, azaz 90 százalékon is ugyanolyan mint 99%-on ha viszont 100%-on van akkor már 1 tizeddel erősebb minden.

Ha ez így van, akkor nagyon mindegy, hogy 90 vagy 100%. Ez hol van leírva? Vagy tapasztalat?

Smooth Scroller 12-01-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48894)
Nem veszed észre, hogy épp ezt teszem. Itt valaki azt írta (de már ezt is írtam), hogy a szieszta jó a kativédelemre. Erre a súgó mást mond. Képzeld, elolvastam, mielőtt írtam. Épp ezért nem értette. Ha ilyen nagyon tapasztalt játékosok vannak, lehet, hogy igazuk van. De megint csak azt szűröd le, hogy velem van valami értelmi zavar. Nagyon nem érted, amit írok. De a másik topicban se értetted. Van egy ismerősöm, aki az emberi lelkekke foglalkozik. Ha kell a száma, szívesen odaadom.

kikerem magamnak. azert az ilyen jellegu valaszok felhaboritoak es nem ide valok. kezdo vagy, nem tudsz es nem is ertesz semmit, de azert nekiallsz itt pattogni. de mar tobbekkel megtetted, csodalkozol, hogy mindenki csak beled veszik. nem veletlen vagy piroska.

dexter 12-01-2006 15:47

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 48964)
kikerem magamnak. azert az ilyen jellegu valaszok felhaboritoak es nem ide valok. kezdo vagy, nem tudsz es nem is ertesz semmit, de azert nekiallsz itt pattogni. de mar tobbekkel megtetted, csodalkozol, hogy mindenki csak beled veszik. nem veletlen vagy piroska.

Csak nézd meg, hogy Te miket írtál, és mire. Azt is, mert az a fontos. Én is kikérem AZT magamnak.

Ati 12-01-2006 15:49

Ha a másik topicban menne ez a személyeskedés, azt még megérteném. (Megy is. :D) De itt miért kell? Tessék menni a dühöngőbe, ha csak egymást szapuljátok. :) Köszi. :)

Smooth Scroller 12-01-2006 15:53

ati, megertettem, sry. csak nem erzem, hogy 1 kategoriaba tartoznank a figyelmeztetesed miatt. de elfogadom.

Lacika 12-01-2006 21:20

Hogyan van 1 kocsmával nektek 90-100%-on a katonai morál?
Mert a katonai morált még a kocsma is befolyásolja?
Nem? Mert másik témánál olvastam hogy nem mindig megy ez 1 kocsmával.

laci 12-01-2006 21:21

Másképp is lehet a morált emelni, szerintem a kocsmás út a legjárhatatlanabb egy hadis javára :)
Amúgy meg a frászt hoztad rám, azt hittem, én írtam ide tudtom nélkül :D

All times are GMT +1. The time now is 03:37.