![]() |
Quote:
Veled meg úgyis képtelenség megértetni. |
Quote:
Szoval csak feleslegesen kotozkodsz, ertem. :) Sebaj, toled mar megszoktam. :) |
Quote:
|
Quote:
Dehát te ilyen cselekvésre képtelen vagy. Tipp írd be googlebe, hogy rab és kapcsoló, aztán nézd meg, hogy szokták feladni, és mit szoktak kiírni helyes válasznak. http://www.heatwave.hu/riddle.html pl. itt is azért van külön kiemelve, hogy Quote:
Quote:
|
Quote:
A szurkalodasod meg vegkepp nem tud erdekelni, sajnalom... De vegyuk ugy, hogy a bonyolitas mar a Te feladatod volt. Ha barki szamara nem lett volna egyertelmu a feladat, kerdez, akar Te is megtehetted volna, es nem utolag kotozkodik. Szoval akkor ki is nem kepes mire? |
Quote:
Nem mindenki kötözködik, aki hozzátesz a te verziódhoz. |
légyszives ne veszekedjetek itt, ez a fórum a találós kérdések miatt jött létre. :) köszönöm mindegyikőtöknek, aki már hozzá szólt eddig a topichoz. :)
|
Quote:
Legalabbis szerintem. Raadasul mindezt normalis hangnemben is el lehetett volna mondani. |
Quote:
Ez kb olyan mintha a matektanárral vitatkoznál, hogy a dolgozatban miért 3+2=x a példa,holott házinak azt adta fel, hogy 2+2=y és ezt is oldottátok meg órán... |
és amúgy egy fejtörő:
3 ember bemegy egy motelba. A recepciós mondja, hogy 30 dollár egy szoba, így mindegyik fizetett 10 dollárt és elment a szobába. Kicsit késobb a recepciós rájött, hogy a szoba csak 25 dollár, ezért elküldte a hordárt a 3 férfihoz az 5 dollárral. Útközben a hordár nem tudta kitalálni, hogyan ossza el egyenloen az 5 dollárt a 3 férfi közt, így mindegyiknek adott egyet és kettot pedig megtartott. Eszerint a három férfi 9 dollárt fizetett, ami 27-et tesz ki. Ha ehhez hozzáadjuk a hordár által megtartott 2-t, az összesen 29 dollár. Hol van az egy dollár? |
All times are GMT +1. The time now is 13:37. |