![]() |
már miért kéne megnyírbálni bármit is az 50% barakkhoz? :) Épp azt írtam, hogy elegendő templom, elegendő torony, és elegendő kocsmája lehet egy óriásnak, úgy, hogy még csak nem is éhezik, és így is ki lehet hozni 50% barakkot. :)
|
a templommal én is egyetértek hogy 8% elég de én is azon vagyok hogy jó, és kell az a 10% torony, de ez aktivitástól függ
|
Én nem a barakkhoz igazítanám a többit, hanem a barakkot igazítanám a többihez.
Ugye kell: 18% ház 10-11% tanya (régen volt óriásom, nem tom mennyi kell a kicsit éhezőshöz) 10% torony 8% templom 1 db kocsma 10-15 bank A többi mehet barakknak. Mondjuk én tartanék kovácsműhelyt is. És akkor befér ide az 50% barakk. De kicsit be lehet áldozni termelő épületekre. Nem kell, hogy éhezzen, és ha a gabona drága, akkor lehet kis plusz termelés is, amit megéri eladni a piacon. Nálam nem nagyon volt soha óriásnál 50% barakk, sőt, 45%-nál több sem, mégis eljutottam vele mindenhova, tehát szerintem nem létfeltétel. |
Ez mind szép amit leírtok, de úgy lenne teljes, ha oda írnátok azt is, hogy azaz 50%-os óriás milyen szövetségesek mellett van. Azért az érdekelne, hogy honnan szerez pénzt a képzésre, az építésre, kopásra és a többi felmerülő költségekre? Bizony egy ilyen tag mellé nem árt egy pénzeszsák. Legyen az félelf, vagy törpe, vagy bármi más.
Tudom-tudom, lehet menni, fosztani is, de úgy látszik csak én szoktam olyan csoportban játszani ahol támadás előtt azt is ki kell számolni, hogy mennyibe kerülhet a veszteség, mert a legtöbb esetben jobban járok ha eladom az egységeimet. De mivel a G-ről van szó ott talán elmegy, de ott is csak rövid ideig használnám. |
én MF-ként szoktam játszani, elnézést, hogy ezt nem említettem meg.
|
Quote:
Ugye kevés kocsma miatt nem tudsz felmérni. Kevés templom miatt nem tudsz gömbözni. Találomra ütsz valakit? :eek: Jesszus :D |
Quote:
|
Quote:
ha meg lopnak és ártóznak is, akkor oda sereggel tuti beférek min. egyszer :) |
Én teljesen megvagyok elégedve az éplistámmal csak nálam vannak tapasztaltabbak és kiváncsi vagyok hogy mennyire stabil egy ilyen ori védelem szempontjából és támadás szempontjából is
|
Quote:
Fentebb 8% templommal kb 10-ből 8x bukni fogsz gömböt, amiknek jó ha csak a fele egy 4fős szövi. Akik mind megnéznek gömbre, látják a pár tolit, felmérnek épületre. Amint kimész ütni, már valaki megy is rád, mivel még csak rejtegetni se tudod hgy mennyivel vagy kinn, letolt gatyával várhatod az ellent. :D Berenget még egy hadis óriás is, aki picit több templomot tart. Akárhogy is nézem, számomra ez az mf óriás magasabb szinten csak célpontnak jó. A gnóm annyiból jobb, hogy ha a varis legömböl, nem tud rögtön éplistát csinálni rólad. De ez az óriás... Ha pedig beférsz 1x, és kimentél, akkor általában hozzád is beférnek. ;) illetve +ártók százai :p |
All times are GMT +1. The time now is 09:51. |