Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Óriás stratégiák és tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3234)

[HTPA]GeeForce 04-01-2009 17:13

már miért kéne megnyírbálni bármit is az 50% barakkhoz? :) Épp azt írtam, hogy elegendő templom, elegendő torony, és elegendő kocsmája lehet egy óriásnak, úgy, hogy még csak nem is éhezik, és így is ki lehet hozni 50% barakkot. :)

szoviet t56 04-01-2009 18:03

a templommal én is egyetértek hogy 8% elég de én is azon vagyok hogy jó, és kell az a 10% torony, de ez aktivitástól függ

vityu 04-01-2009 19:23

Én nem a barakkhoz igazítanám a többit, hanem a barakkot igazítanám a többihez.
Ugye kell:
18% ház
10-11% tanya (régen volt óriásom, nem tom mennyi kell a kicsit éhezőshöz)
10% torony
8% templom
1 db kocsma
10-15 bank
A többi mehet barakknak. Mondjuk én tartanék kovácsműhelyt is. És akkor befér ide az 50% barakk. De kicsit be lehet áldozni termelő épületekre. Nem kell, hogy éhezzen, és ha a gabona drága, akkor lehet kis plusz termelés is, amit megéri eladni a piacon.
Nálam nem nagyon volt soha óriásnál 50% barakk, sőt, 45%-nál több sem, mégis eljutottam vele mindenhova, tehát szerintem nem létfeltétel.

BigPi2 04-01-2009 19:48

Ez mind szép amit leírtok, de úgy lenne teljes, ha oda írnátok azt is, hogy azaz 50%-os óriás milyen szövetségesek mellett van. Azért az érdekelne, hogy honnan szerez pénzt a képzésre, az építésre, kopásra és a többi felmerülő költségekre? Bizony egy ilyen tag mellé nem árt egy pénzeszsák. Legyen az félelf, vagy törpe, vagy bármi más.

Tudom-tudom, lehet menni, fosztani is, de úgy látszik csak én szoktam olyan csoportban játszani ahol támadás előtt azt is ki kell számolni, hogy mennyibe kerülhet a veszteség, mert a legtöbb esetben jobban járok ha eladom az egységeimet.

De mivel a G-ről van szó ott talán elmegy, de ott is csak rövid ideig használnám.

[HTPA]GeeForce 04-01-2009 20:51

én MF-ként szoktam játszani, elnézést, hogy ezt nem említettem meg.

Kubbi 04-01-2009 21:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 206531)

Akkor hogy haladsz?
Ugye kevés kocsma miatt nem tudsz felmérni. Kevés templom miatt nem tudsz gömbözni. Találomra ütsz valakit? :eek:
Jesszus :D

Princ 04-01-2009 21:05

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 206531)

és normál csoportban? tábi szem miatt érdeklődöm :)

Hex 04-01-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 206533)
Akkor hogy haladsz?
Ugye kevés kocsma miatt nem tudsz felmérni. Kevés templom miatt nem tudsz gömbözni. Találomra ütsz valakit? :eek:
Jesszus :D

normálban, gnómmal vagyok és van 8% templomom, így is bőven sok gömböm van ;) felmérni minek az ellent, 10% toronnyal számolok mindig. :) jó az a óriás éplista szerintem. kocsma tényleg felesleges elég egy is :)

ha meg lopnak és ártóznak is, akkor oda sereggel tuti beférek min. egyszer :)

szoviet t56 04-01-2009 21:23

Én teljesen megvagyok elégedve az éplistámmal csak nálam vannak tapasztaltabbak és kiváncsi vagyok hogy mennyire stabil egy ilyen ori védelem szempontjából és támadás szempontjából is

Kubbi 04-01-2009 21:26

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 206535)
normálban, gnómmal vagyok és van 8% templomom, így is bőven sok gömböm van ;) felmérni minek az ellent, 10% toronnyal számolok mindig. :) jó az a óriás éplista szerintem. kocsma tényleg felesleges elég egy is :)

ha meg lopnak és ártóznak is, akkor oda sereggel tuti beférek min. egyszer :)

Elhiszem hogy 200hekin 5. csoportban van gömb dögivel. De azt a szintet sztem hagyhatnánk nyugodtan. ;)
Fentebb 8% templommal kb 10-ből 8x bukni fogsz gömböt, amiknek jó ha csak a fele egy 4fős szövi. Akik mind megnéznek gömbre, látják a pár tolit, felmérnek épületre. Amint kimész ütni, már valaki megy is rád, mivel még csak rejtegetni se tudod hgy mennyivel vagy kinn, letolt gatyával várhatod az ellent. :D
Berenget még egy hadis óriás is, aki picit több templomot tart.
Akárhogy is nézem, számomra ez az mf óriás magasabb szinten csak célpontnak jó.

A gnóm annyiból jobb, hogy ha a varis legömböl, nem tud rögtön éplistát csinálni rólad. De ez az óriás...
Ha pedig beférsz 1x, és kimentél, akkor általában hozzád is beférnek. ;)
illetve +ártók százai :p

All times are GMT +1. The time now is 09:51.