Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 7.0 beta (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2972)

Sutir 05-18-2008 17:30

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 175281)
:D:D:D
nade emberek, ne offoljunk tovább plz.

igaz, két kódra vmi magyarázat? :o

Ati 05-18-2008 18:48

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 175283)
igaz, két kódra vmi magyarázat? :o

Ha bekészítesz egy ablakot, egy másikkal pedig ellövöd a távolt, és így a kód megváltozik, akkor hiába van bekészítve az első, addigra már más a kód, amit be kell írnod. Ugyanez igaz akkor is, ha -- és ilyen lehetőéeg ne legyen -- valaki más is használja az országod, és ő csinál egy tábvolbalátást, amitől a beírandó kód megváltozik. Ha egyszer megnyitottad az ablakot, és bekészíted a távolt, akkor utána másik ablakból ne távolozz már.

Sutir 05-18-2008 18:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175303)
Ha bekészítesz egy ablakot, egy másikkal pedig ellövöd a távolt, és így a kód megváltozik, akkor hiába van bekészítve az első, addigra már más a kód, amit be kell írnod. Ugyanez igaz akkor is, ha -- és ilyen lehetőéeg ne legyen -- valaki más is használja az országod, és ő csinál egy tábvolbalátást, amitől a beírandó kód megváltozik. Ha egyszer megnyitottad az ablakot, és bekészíted a távolt, akkor utána másik ablakból ne távolozz már.

Ez jogos, de egyik eset sem igaz. Simán megyek a varázslatokra, távolbanézés, kéri a kódot, bepöttyögöm, kiírja piros kis sávba, h. nem jó a kód és helyette egy új van. Vagy másik eset, beírom a kódot nem nyomok entert és a beírás után közvetlenül a kód megváltozik (akkor már láttom, h. nem lesz jó az első kód és azért nem is próbálom leenterezni).

Ati 05-18-2008 19:01

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 175307)
Vagy másik eset, beírom a kódot nem nyomok entert és a beírás után közvetlenül a kód megváltozik (akkor már láttom, h. nem lesz jó az első kód és azért nem is próbálom leenterezni).

Ez technikailag lehetetlen. Ha letöltötte az oldalt, akkor azon már nem változtat.

Sutir 05-18-2008 19:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175308)
Ez technikailag lehetetlen. Ha letöltötte az oldalt, akkor azon már nem változtat.

Ezt a változatot eddig 2* csinálta, ha tecnikailag lehetetlen, akkor én pláne nem tudom, h. miért történt így.:o

Tsobi 05-18-2008 19:07

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 175310)
Ezt a változatot eddig 2* csinálta, ha tecnikailag lehetetlen, akkor én pláne nem tudom, h. miért történt így.:o

Nem vagyok egy nagy számítástechnikus,de azt még én is tudom,hogy az lehetetlen. Ha csak nem ébredt öntudatra a skynet 7.0 béta :D

ddjjm 05-18-2008 19:11

és ha igen? "csak" a mi országaink fegyvereire van rákötve...

Sutir 05-18-2008 19:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 175313)
Nem vagyok egy nagy számítástechnikus,de azt még én is tudom,hogy az lehetetlen. Ha csak nem ébredt öntudatra a skynet 7.0 béta :D

Passz! :) Lehetetlen dolgokra képes az orim, és képes a szemem láttára csinálni. :rolleyes:

Redback 05-19-2008 06:04

a VIP körök mikor lesznek jóvárírva?

Ati 05-19-2008 07:33

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 175361)
a VIP körök mikor lesznek jóvárírva?

Mire gondolsz?

All times are GMT +1. The time now is 01:17.