Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miről ismerhető fel a vérprofi játékos? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2819)

Grabi 08-29-2008 13:26

rosszul emlékszel. X-be soha életemben nem játszottam, csak most 1000 körig.
synkel pedig talán két hétig voltam szövetségben puppival meg serggel kiegészülve.

Alba 08-29-2008 15:07

HM

Mitől jobb játékos az aki a lassuba játszik. A logikát nem értem. Mivel online stratégiai játékról van szó egyértelmű hogy az idő meghatározó. Attol meg nem vagy jobb mert nincs időd. Max annyi hogy az 5 ös csoortban is bonthatsz ki a tamadas soran.
A szabályok tudása nem tesz jóvá. Én büszke vgyok sose olvastam a sugót. De az 1/A s jatékon kivül minden egész jól ment.Ott kicsit mas mar kellett a sugó:)
Aki kitartó aktiv az fog érvényesülni szerintem:)

Pepa 08-29-2008 16:40

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 188633)
HM

Mitől jobb játékos az aki a lassuba játszik. A logikát nem értem. Mivel online stratégiai játékról van szó egyértelmű hogy az idő meghatározó. Attol meg nem vagy jobb mert nincs időd. Max annyi hogy az 5 ös csoortban is bonthatsz ki a tamadas soran.

Lassúba mások a viszonyok. Ott ha elövök a készülidet, akkor másnapig nem fgosz lopni-varizni, tehát okosan kell csinálni. Ha kiküldöd a sereget, akkor az ellenenek több ideje van kiszúrni és a hiénáknak is, tehát okosan kell csinálni. Azért mert lassú, még nem biztos, hogy valaki csak 1x lép be. És miért ne lehetne rutinos amellett, hogy nem akar\tud minden órába gépközelben lenni?

Fanatixxx 03-02-2010 22:21

Szerintem a vérprofi játékos az, aki mindennel számol. Még akkor is amikor a helyzet nem teszi indokolttá. Amikor a rutin helyzetekben sem kerüli el semmi a figyelmét. Emellett kihasznál minden olyan lehetőséget amit a játék technikailag lehetővé tesz és szabályos. Emellett egymaga képes lenne megválaszolni a fórumon felmerülő összes kérdést a játékkal kapcsolatban, mert van benne személyes tapasztalata. Azt gondolom valami ilyesmi lehet a vérprofi.

Pool 03-03-2010 05:54

Egy vérprofi van: Tibu
jah meg Tibu2, Tibu3, Tibu4... Tibux+1

none 03-03-2010 06:11

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 243347)

mint az oviban..
muszáj minden témát szétoffolni?:confused:

Gabro 03-03-2010 09:41

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 243347)

:D
milyen igaz:)

Pool úgy szétoffoltad ezt a pörgős témát...megint kell egy bő év a következő hozzászóláshoz..:D

RRRrrr 03-03-2010 09:42

Quote:

Originally Posted by none (Post 243348)
mint az oviban..

nekem tetszett a beszólás;)
mégha nem is ismerem Tibut

Gabro 03-03-2010 10:17

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 243358)
nekem tetszett a beszólás;)
mégha nem is ismerem Tibut

milyen szerencsés vagy...

Tsobi 03-03-2010 10:47

Quote:

Originally Posted by none (Post 243348)
mint az oviban..

Szerintem maximálisan a témához kapcsolódott, hisz az alapkérdés: miről ismerhető fel a vérprofi játékos?

Pool megadta erre az egyszerű választ: Tibunak hívják. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:30.