![]() |
rosszul emlékszel. X-be soha életemben nem játszottam, csak most 1000 körig.
synkel pedig talán két hétig voltam szövetségben puppival meg serggel kiegészülve. |
HM
Mitől jobb játékos az aki a lassuba játszik. A logikát nem értem. Mivel online stratégiai játékról van szó egyértelmű hogy az idő meghatározó. Attol meg nem vagy jobb mert nincs időd. Max annyi hogy az 5 ös csoortban is bonthatsz ki a tamadas soran. A szabályok tudása nem tesz jóvá. Én büszke vgyok sose olvastam a sugót. De az 1/A s jatékon kivül minden egész jól ment.Ott kicsit mas mar kellett a sugó:) Aki kitartó aktiv az fog érvényesülni szerintem:) |
Quote:
|
Szerintem a vérprofi játékos az, aki mindennel számol. Még akkor is amikor a helyzet nem teszi indokolttá. Amikor a rutin helyzetekben sem kerüli el semmi a figyelmét. Emellett kihasznál minden olyan lehetőséget amit a játék technikailag lehetővé tesz és szabályos. Emellett egymaga képes lenne megválaszolni a fórumon felmerülő összes kérdést a játékkal kapcsolatban, mert van benne személyes tapasztalata. Azt gondolom valami ilyesmi lehet a vérprofi.
|
Egy vérprofi van: Tibu
jah meg Tibu2, Tibu3, Tibu4... Tibux+1 |
Quote:
muszáj minden témát szétoffolni?:confused: |
Quote:
milyen igaz:) Pool úgy szétoffoltad ezt a pörgős témát...megint kell egy bő év a következő hozzászóláshoz..:D |
Quote:
nekem tetszett a beszólás;) mégha nem is ismerem Tibut |
Quote:
|
Quote:
Pool megadta erre az egyszerű választ: Tibunak hívják. :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:30. |