![]() |
Quote:
Én, nem vesztem el. Csak kíváncsi lennék egy pártatlan összegzésre és következtetésre a megvalósulás irányába... Meg azt is tudom, nem lóverseny. Csak szeretném kipipálni ezt a témát magamban, mert engem különösebben más fejlesztési dolog nem nagyon izgat, mert azok már előre haladottak és én nem voltam az elejétől azoknál.Vagyis nem kell a fórumon lógnom.:-))))) Amúgy én meg támogatom. |
nem tudom mennyi a segélykerettem, nem is érdekel:) de akkor is maradjon csak szépen az oriba mindenkinek, hadd tudjam elvinni.
|
Quote:
Ez a része amire te hivatkozol az csak egy szelete a lé direktbe feltevésnek:-) Az ilyen esetek miatt gondoltam egy összegzést:-) |
ennyit olvassak vissza?? ezért kértem egy összegzést:p:D
|
Quote:
Akkor nem is tudod mit nem támogatsz:rolleyes::D:D:D:D:D:D:D;) |
Quote:
|
Quote:
Ismét hangsúlyoznám, hogy ez nem a homokozó téma, hanem a megbeszélések. Akinek nincs érdemi hozzászólnivalója, az kerülje a témát. Köszönöm. |
Quote:
Ez nem egy komoly pluszpénz, sék éve 1/A topjában levő emberek esetén se közelíti meg azt a bizonyos 4 milliárdot, amiről mindenki beszél. :) |
És mi lenne,ha levihető lenne ugyanez a segély,de 5 szinten nem lehetne használni,csak az eredetit,ami naponta növekszik ..?
|
Van olyan ori, amiben már régóta csorog a segély... :D Igaz, nem 1/A topjában. :)
Továbbra is azt modnom, barátibb aránnyal lehessen félretenni, és A-ig lehessen halmozni. Az 5. szinten való újrainduláskor meg a felhalmozottat ne lehessen levinni, csak azt, ami alapból is lenne a szintlépésekből meg VIP-ből vagy épp a bonuszból ha valaki nem VIP. (az 5. szinten való újraindulás miatt a B-ből fordulók is csak azt vihetnék le, amijük alapból lenne) Szerintem ez így elfogadható. |
All times are GMT +1. The time now is 15:17. |