Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Pénzt betenni a segélybe (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2771)

Rebellis 02-21-2008 07:17

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 160037)
Ez engem is érdekelne:)) sok irás van és elvesztem :D

amugy nem támogatom

Én, nem vesztem el.
Csak kíváncsi lennék egy pártatlan összegzésre és következtetésre a megvalósulás irányába...
Meg azt is tudom, nem lóverseny.
Csak szeretném kipipálni ezt a témát magamban, mert engem különösebben más fejlesztési dolog nem nagyon izgat, mert azok már előre haladottak és én nem voltam az elejétől azoknál.Vagyis nem kell a fórumon lógnom.:-)))))

Amúgy én meg támogatom.

richardka 02-21-2008 07:24

nem tudom mennyi a segélykerettem, nem is érdekel:) de akkor is maradjon csak szépen az oriba mindenkinek, hadd tudjam elvinni.

Rebellis 02-21-2008 07:28

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 160041)
nem tudom mennyi a segélykerettem, nem is érdekel:) de akkor is maradjon csak szépen az oriba mindenkinek, hadd tudjam elvinni.

Tán vissza kéne olvasnod:-)
Ez a része amire te hivatkozol az csak egy szelete a lé direktbe feltevésnek:-)
Az ilyen esetek miatt gondoltam egy összegzést:-)

richardka 02-21-2008 07:33

ennyit olvassak vissza?? ezért kértem egy összegzést:p:D

Rebellis 02-21-2008 07:36

Quote:

amugy nem támogatom

Akkor nem is tudod mit nem támogatsz:rolleyes::D:D:D:D:D:D:D;)

Davalon 02-21-2008 08:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 159955)
A leforduláskor levitt sokmilliárd ellen egy köztes megoldás: levihet magával annyit, amennyi amúgy is gyűlt volna neki a mostani rendszer szerintm de a pluszban betett pénz leforduláskor elveszik. Így lehet nyugodtan gyűjtögetni a tartalékokat, de nem arra, hogy legközelebb 4,2 milliárd plusz pénzzel kezdje az 5. szintet.

És ha egyáltalán nem lehetne leforduláskor levinni semmit, az nagy baj lenne?:) Én leginkább ezt támogatnám.

Ati 02-21-2008 08:45

Quote:

sok irás van és elvesztem :D

amugy nem támogatom

Fogalmad sincs, hogy épp mi a javaslat, de bármi is az, nem támogatod?

Ismét hangsúlyoznám, hogy ez nem a homokozó téma, hanem a megbeszélések. Akinek nincs érdemi hozzászólnivalója, az kerülje a témát. Köszönöm.

Ati 02-21-2008 08:48

Quote:

Originally Posted by Davalon (Post 160049)
És ha egyáltalán nem lehetne leforduláskor levinni semmit, az nagy baj lenne?:) Én leginkább ezt támogatnám.

Egyre nehezebb az élet a több személyiséggel, bár ez 2-3-4 személyiségnél még annyira nem ütközik ki, később már inkább. Szerintem nem árt, ha addigra van azért egy olyan tartalék, ami felhasználható, ha még megvan, függetlenül a bepakolt pénzmennyiségtől.

Ez nem egy komoly pluszpénz, sék éve 1/A topjában levő emberek esetén se közelíti meg azt a bizonyos 4 milliárdot, amiről mindenki beszél. :)

Tsobi 02-21-2008 10:07

És mi lenne,ha levihető lenne ugyanez a segély,de 5 szinten nem lehetne használni,csak az eredetit,ami naponta növekszik ..?

[HTPA]GeeForce 02-21-2008 10:07

Van olyan ori, amiben már régóta csorog a segély... :D Igaz, nem 1/A topjában. :)

Továbbra is azt modnom, barátibb aránnyal lehessen félretenni, és A-ig lehessen halmozni. Az 5. szinten való újrainduláskor meg a felhalmozottat ne lehessen levinni, csak azt, ami alapból is lenne a szintlépésekből meg VIP-ből vagy épp a bonuszból ha valaki nem VIP. (az 5. szinten való újraindulás miatt a B-ből fordulók is csak azt vihetnék le, amijük alapból lenne)
Szerintem ez így elfogadható.

All times are GMT +1. The time now is 15:17.