Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Anarchba való fordulás megváltoztatása! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2709)

Ati 01-29-2008 22:26

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 155502)
valaminek a maximumjának a többszörösét kell elérni a valamihez? :)

Semmit nem kell elérni semmihez. Nem változik az ország, ha ezt eléred, nem fogsz tudni könnyebben lépni, se nehezebben.

újraitt 01-29-2008 22:28

Ez eddig a legjobb ötlet a csopi segítésén véleményem szerint. de "intenzív hatások" bevezetése szerintem anarchba elképzelhetetlen lenne,

Tsobi 01-29-2008 22:31

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 155499)
Tsobi, látszik, h nem vagy régóta a csoportban :)
kb egy éve szenvedünk ezzel a csoporttal, nem tudom mit lehetne még megpróbálni. hidd el, h hoztunk be mélyszabiról orikat, be lettek hozva orik (sírás is volt), próbáltunk játékot csinálni, stb, stb.
mint látod, kb most untuk meg, h az aktívabb játékosok sajnos nem elegek, h vmi hasznos dolgot kezdjünk ezzel a csoporttal.
sajnos szabálymódosítás kell.

Lehet Belas 'klánosítási' javallatát kellene újra elővenni? Biztos vagyok benne,hogy sokan játszanának egy A-hoz hasonló csopiban :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-29-2008 22:33

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 155510)
Lehet Belas 'klánosítási' javallatát kellene újra elővenni? Biztos vagyok benne,hogy sokan játszanának egy A-hoz hasonló csopiban :)

biztos lenének páran de nem igazán megvalósitható...

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-29-2008 22:34

ahogy számolgattam a 15* ös szorzo normálba sehol nem érik L és anarchban csak D ben lene nagyobb kedvezöbb változás!

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-29-2008 22:35

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 155493)
Ati,normál csopik többségéből eltűntek az életképtelen (top)orik. Miért? Mert be lettek vezetve az intenzívebb hatások,amik drasztikusan más helyzetet teremtettek elő számukra. Van,ahol ezt sikerült megoldani,van,ahol nem. Nem kell erőszakhoz folyamodni.Be kell vezetni ideiglenesen vagy végleg ezt anarchba is.

Arden nagyon jól megmondta h ez meg lehetetlen...

és látszik hogy nem szeretnél D be fordulni mert így elég nehéz...

Tsobi 01-29-2008 22:54

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 155514)
Arden nagyon jól megmondta h ez meg lehetetlen...

és látszik hogy nem szeretnél D be fordulni mert így elég nehéz...

A nehéz és a lehetetlen nem ugyanaz :)

Arden 01-29-2008 23:00

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 155517)
A nehéz és a lehetetlen nem ugyanaz :)

a kék 4es ori(k) fordulását nem neveznéd lehetetlennek?

Tsobi 01-29-2008 23:20

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 155518)
a kék 4es ori(k) fordulását nem neveznéd lehetetlennek?

Akkor tekintsünk egy kicsit előre. Bevezetjük az említett módosításokat,a kék 4-es ori(K) -ből lesznek 5,6 ... szemes orik. Ha majd az első helyről kell fordulni .. vagy csak a top1% -ból,akkor mi lesz? Akkor megint új módosítás?

Arden 01-29-2008 23:22

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 155521)
Akkor tekintsünk egy kicsit előre. Bevezetjük az említett módosításokat,a kék 4-es ori(K) -ből lesznek 5,6 ... szemes orik. Ha majd az első helyről kell fordulni .. vagy csak a top1% -ból,akkor mi lesz? Akkor megint új módosítás?

akkor tök jó lesz nekünk, mert be lesz vezetve ez a módosítás, és könnyebb lesz 24k heki körülre felmenni, mint 500k heki körülre ;)

All times are GMT +1. The time now is 22:57.