![]() |
Quote:
|
Quote:
Jipijáé :D Csak azt vagyok képtelen felfogni, hogy amikor harmadszor látta miért maradt ki belőle 2db 5mp-s jelenet :p Quote:
|
A golyózápor című filmet néztem meg.
Egyszer nézhetőnek mondanám. Van benne pár poén meg sok-sok lövöldözés. Röviden ennyi:) |
Szerelmes Shakespeare
A Rómeó és Júlia keletkezés története. Nekem nagyon tetszett és csak ajánlani tudom Mindenkinek. A film hatására írodott a Csak egy érzés, semmi több című írásom. |
Quote:
Ilyen megfontolásból néztem meg a Molére című filmet, de az sajna várakozáson alul teljesített nálam... |
Nahááát! majd elfelejtettem! :D
Az utolsó légió (The last legion). Mit is írjak róla, hogy ne lőjjem le a poént.... :rolleyes: Egy történelmi film, a Római birodalomról, annak hanyatlásáról... igaz, nélkülözi a történelmi hűséget, de műfaja miatt ez talán érthető, és megbocsátható. Ugyanis át-átcsap kaland, és a fantasy világába... és a vége.... Nézzétek meg! :) Érdemes! |
Most szedtem le: Narnia krónikái: Caspian herceg
Egyenlőre még csak angolul. |
Dead Poets Society - Holt Költők Társasága
Eredeti nyelven ezredszerre is elbűvöl. Egy csodálatos film,ajánlom Mindenkinek!!! |
Quote:
|
Na ide el is felejtettem írni, hogy megvolt még premierkor az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. Nem volt rossz film és érdemes volt moziban megnézni. Bár kicsit többet vártam a két nagy rendezőtöl, de ez is többet nyújtott, mint az átlag mozifilmek.
Majd következik ezen a nyáron még: - Narnia köv. része - Wall-E - Superhero - Hankcock - Hellboy II - Kung fu Panda - Dark Knight - Múmia III |
All times are GMT +1. The time now is 07:20. |