![]() |
én szeretnék egy olyan választási lehetőséget (CSAK NEKEM) hogy: -Akinek nagyobb a szája az enyémnél az hazudik :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tudja magáról, hogy nem egy topos a játékban, de az egoja nem engedi, hogy ezt a nagyközönséggel is megossza, mert ciki lenne ezért olyan dolgot választ ami az egojához igen közel áll. Mint minden egobajnok szereti a hangját így egyenes út vezet ahhoz a válaszhoz amit gond nélkül fel tud vállalni sőt még akár legjobbnak is érezheti magát ezen a területen. A másik lehetőség még ehhez a ponthoz(sztem a te eseted), hogy úgy érzi vannak olyan emberek akiket maguknál még jobbnak éreznek (vagy csak úgy érzik, hogy már ugyan nem jobb a "mester" aki őket képezte, de tiszteletből ezt nem mondhatja ki), ezért nem vállalhatja fel, hogy ő a legeslegebb, mert ellentmondásba kerülne önmagával vagy azzal akit magánál picit még többre tart. Éppen ezért úgymond "álszerénység"-be menekülve választja az 5. pontot. Így jellemzően igazak lehetnek rá az 1-es pontnál vázoltak is. |
Quote:
|
Quote:
lehet a mestert tudásban elérheti, de a kurázsi bizony hiányzik :D |
Quote:
|
Quote:
Persze abban igen, hogy nekem azért sikerült ;) |
Okos fejtegetesek, a baj az, hogy ott bukik meg a dolog, hogy nekem sosem volt mesterem.... :) De azert jol kigondoltatok....
Igazabol nem is akartam szavazni, mert egyik sem tetszett, illetve abszolute nem erdekel, ki a legjobb, vagy ki minek tart... :) Es bevallom azert szavaztam arra, amire, mert monro egyszer azt mondta, alszerenynek kellene lennem... :) |
All times are GMT +1. The time now is 21:15. |