Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Okoskák-tudorok-tesztoszteronbajnokok :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2353)

Dragi 09-30-2007 09:18

én szeretnék egy olyan választási lehetőséget (CSAK NEKEM) hogy: -Akinek nagyobb a szája az enyémnél az hazudik :D:D:D

Remedy 09-30-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127224)

Megvan győződve a saját erényeinek hatalmasságáról és ez büszkeséggel tölti el, fentartásokkal fogad el bármilyen ellenvéleményt vagy egyáltalán nem fogad el másoktól kritikát attól függően, hogy a kritika olyan embertől származik e akit becsül vagy aki közömbös számára. Általában csak olyanok véleményét hallgatja meg akik már bizonyítottak a többiekét meg sem hallgatja vagy ha mégis egyik fülén be a másikon ki.

En nem az elsore szavaztam, vhogy megis ugy erzem, ez a "kritika" eleg pontosan ulne nalam is.... :)

Dus 09-30-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 127226)
én szeretnék egy olyan választási lehetőséget (CSAK NEKEM) hogy: -Akinek nagyobb a szája az enyémnél az hazudik :D:D:D

lehet nagyobb a szád, de én hangosabb vagzok:D :p

Kutyuleee 09-30-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 127236)
lehet nagyobb a szád, de én hangosabb vagzok:D :p

Mivel süket vagyok így én nem hallok nállam hangosabbat:D

monro 09-30-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 127234)
En nem az elsore szavaztam, vhogy megis ugy erzem, ez a "kritika" eleg pontosan ulne nalam is.... :)

Igen ez abból adódik, hogy az 5.-re az szavazott aki

Tudja magáról, hogy nem egy topos a játékban, de az egoja nem engedi, hogy ezt a nagyközönséggel is megossza, mert ciki lenne ezért olyan dolgot választ ami az egojához igen közel áll. Mint minden egobajnok szereti a hangját így egyenes út vezet ahhoz a válaszhoz amit gond nélkül fel tud vállalni sőt még akár legjobbnak is érezheti magát ezen a területen.

A másik lehetőség még ehhez a ponthoz(sztem a te eseted), hogy úgy érzi vannak olyan emberek akiket maguknál még jobbnak éreznek (vagy csak úgy érzik, hogy már ugyan nem jobb a "mester" aki őket képezte, de tiszteletből ezt nem mondhatja ki), ezért nem vállalhatja fel, hogy ő a legeslegebb, mert ellentmondásba kerülne önmagával vagy azzal akit magánál picit még többre tart. Éppen ezért úgymond "álszerénység"-be menekülve választja az 5. pontot. Így jellemzően igazak lehetnek rá az 1-es pontnál vázoltak is.

wand 09-30-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127221)
Sokan nem tudják rólam, de pszhihi-hihiáternek végeztem

érdekes, én is annak készültem :D

wand 09-30-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127254)
A másik lehetőség még ehhez a ponthoz(sztem a te eseted), hogy úgy érzi vannak olyan emberek akiket maguknál még jobbnak éreznek (vagy csak úgy érzik, hogy már ugyan nem jobb a "mester" aki őket képezte, de tiszteletből ezt nem mondhatja ki), ezért nem vállalhatja fel, hogy ő a legeslegebb, mert ellentmondásba kerülne önmagával vagy azzal akit magánál picit még többre tart. Éppen ezért úgymond "álszerénység"-be menekülve választja az 5. pontot. Így jellemzően igazak lehetnek rá az 1-es pontnál vázoltak is.

ide azért hozzá lehet bátran tenni, hogy jelen esetben, az "álszerénységen" kívül a tények is azt mutatják, hogy a végső megmérettetésben azért hiányzik ott a bátorság is ;)
lehet a mestert tudásban elérheti, de a kurázsi bizony hiányzik :D

monro 09-30-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by wand (Post 127257)
ide azért hozzá lehet bátran tenni, hogy jelen esetben, az "álszerénységen" kívül a tények is azt mutatják, hogy a végső megmérettetésben azért hiányzik ott a bátorság is ;)
lehet a mestert tudásban elérheti, de a kurázsi bizony hiányzik :D

Köszönöm a kiegészítésed, bár ha így van akkor nem érzi magát egyenlőnek még a mesterrel úgy gondolom :) Hacsak a mestre nem volt félnótás :D

monro 09-30-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by wand (Post 127256)
érdekes, én is annak készültem :D

Nocsak? :) Nem is különbözünk olyan sokmindenben :D
Persze abban igen, hogy nekem azért sikerült ;)

Remedy 09-30-2007 18:12

Okos fejtegetesek, a baj az, hogy ott bukik meg a dolog, hogy nekem sosem volt mesterem.... :) De azert jol kigondoltatok....

Igazabol nem is akartam szavazni, mert egyik sem tetszett, illetve abszolute nem erdekel, ki a legjobb, vagy ki minek tart... :)

Es bevallom azert szavaztam arra, amire, mert monro egyszer azt mondta, alszerenynek kellene lennem... :)

All times are GMT +1. The time now is 21:15.