Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-val kapcsolatos kérdések, és tanácsok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2143)

BeeLord 09-28-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 126736)
Sziasztok. Még én sem voltam sohasem az A-ban. A 2/b-ben járok jelenleg. Az a kérdésem, hogy milyen fajjal és személyiséggel érdemes A-ba lépni?

Üdv.

Ha sosem voltál még ott, mindenképp érdemes klánba lépni, úgy értem ne egyfősként próbálkozz. Először keress klánt, ezt már a B-ben is megteheted, ők pedig megmondják, mire van szükségük, vagy mit ajánlanak. Másrészről a felső szint teljesen más, ezért érdemes már régebb óta ott tartózkodóktól tanulni, mintegyedül felfedezgetni a csoport rejtelmeit.

Ha meg feltétlen antiszociális lélek vagy és egyedül akarsz játszani, akkor javaslom a gnóm vagy elf fajt kereskedő személyiséggel.

u.i.: nem rég vagyok én sem az A-ban és még emlékszem rá, milyen volt, mikor felléptem, ezért mertem tanácsot adni.

Alba 09-28-2007 11:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 126705)
Igen, épp ilyen tanácsokra van szüksége annak aki életébe nem járt még A-ban...

Synk a vicc hogy igaza van :)
Ez egy kimondottan jo taktika és nem tudom miert szolod le. Én röpke 2000 hekit haladtam egyéniben ugy hogy 1 seregcserére volt lovem es magamat lattam el.
Messze így lehet a leggyorsabban haladni egy bizonyos hekiszintig.

Killer 09-28-2007 11:53

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 126751)
Synk a vicc hogy igaza van :)
Ez egy kimondottan jo taktika és nem tudom miert szolod le. Én röpke 2000 hekit haladtam egyéniben ugy hogy 1 seregcserére volt lovem es magamat lattam el.
Messze így lehet a leggyorsabban haladni egy bizonyos hekiszintig.

és ezt kezdő korodban Alba??
mert azt kétlem:D

Synkel 09-28-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 126755)

Ott a pont. Ezért szóltam le...

Tsobi 09-28-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 126755)

Aki A-ba eljut,azt már nem nevezném kezdőnek :)

Synkel 09-28-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 126860)
Aki A-ba eljut,azt már nem nevezném kezdőnek :)

Jaja. B-ben azért már illik kitanulni mindenkinek a klánütés fortélyait ráállással, elbontással, seregelengedéssel, meg ilyenekkel. Egyértelmű...

Valezius 09-29-2007 05:03

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 126862)
Jaja. B-ben azért már illik kitanulni mindenkinek a klánütés fortélyait ráállással, elbontással, seregelengedéssel, meg ilyenekkel. Egyértelmű...

Az is egyértelmű, hogy az általad kritizált egyfős klánhoz ezek nem kellenek :rolleyes:

Smooth Scroller 09-29-2007 07:08

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 126896)
Az is egyértelmű, hogy az általad kritizált egyfős klánhoz ezek nem kellenek :rolleyes:

de azert ne sugalmazzuk keremszepen, hogy 1fos klanban csak csupa happy az elet... ;)

Synkel 09-29-2007 07:36

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 126896)

Mitől egyértelmű? Felfele akar haladni az egyfős, vagy lefele? Ott van az esményekben nem egyszer mi a vége ha nem távolodik el a célpontjától... Attól hogy egyfős az alapvetés nem változik a többszemélyes klánokhoz képest, legfeljebb a módszerekben van némi eltérés.

saldi 10-18-2007 13:49

újraindulás

Az 1.A csoportban az 500 kör eltelte után újraindítottam a 'Beállítások -> Adatok - > Ország újrakezdése ezen a szinten' funkcióval. Újraindulás előtt 2 személyiségem volt, újraindulás után már csak egyet választhattam. Elolvastam a súgóban és a faq-ban minden ide tartozó részt, de sehol nincs erről szó. Miért veszítettem el egy személyiséget?

All times are GMT +1. The time now is 21:34.