![]() |
Quote:
De igazad van olyan erős volt hogy most csináljuk meg azt vele hogy gyengítsük le és nézessük vele végig ahogy mindenki széjjel veri és max. visszafedezni tudjon :DDDD az köszi :D |
Quote:
igaz hullanak a varik mint a legyek de na nem tudja akit varizol h te vagy az egész jóó:p |
Quote:
|
Goldy, ha hidegfejjel végiggondolom, pont az 1/A ban számít a legkevesebbet ez a malusz. Ha egy elf nem tud érdemben tolizni/varizni akkor kocsma, templom helyet lesz torony+barak. :D Tehát nem 80+ hanem 90+% barakk kell a beveréséhez. :p
De itt nem az 1/A a lényeg. Ami nekem nem tetszik az az hogy a normál csopikban is totál le lett butítva pedig ott fogható volt. :cool: |
Quote:
Quote:
szerintem ő akkor többet tudott, mikor kezdte, mint te most:p de ez nem is baj, mert gáz is lenne, ha nem így lenne:) |
Quote:
Továbbra is: Kapjon maluszt! Nem is keveset! DE NE ennyit !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
de én nem szeretem az elfet:) 1* voltam de meg is untam:) ember toli is voltam meg félelf is;) a félelf az durva tud lenni:) inkább orkicával szoktam nyomni ha naon unatkozok:) |
Quote:
De köszi .. ;) |
Quote:
|
egy elf ne akarjon már tolist játszani, tolvaj akcióiban is az ártó akciók lettek beszigorítva....
Én meg törpével varis akarok lenni!!! |
All times are GMT +1. The time now is 15:41. |