Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Fórum regisztráció nehezítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1777)

Penya 05-19-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 96902)
Engem régebben nagyon bosszantott, hogy a levlistán hetekig vitatkozunk a játék lényegét egyáltalán nem befolyásoló kérdésekről (például faji bónuszok néhány százalékos változtatása), miközben más elég lényeges változások úgy kerültek bevezetésre, hogy még az announce listán sem jelentek meg. Például ilyen volt az 1A klán pontlista frissítés megváltoztatása, amely nagyon nagy mértékben befolyásolta a klántámadásokat.

Úgy gondolom, nem lenne jó senkit sem kizárni a megbeszélésekből. Engem is bosszantott például a fenti eset, gondolom, a kizártak között is sokakat bosszantana, ha nem fejthetnék ki valamely kérdésbe a véleményüket.

Gyakori összefoglalók segíthetnek a hatékonyabb tárgyaláson.

Gyakori összefoglaló helyett jobbnak tartom, amit már említettél, a moderálást. Így könnyen ki lehet törölni, ami nem odavaló. Ha Atinak gondot okoz, akkor ki lehetne nevezni moderátorokat, akiknek ez lenne a dolga.

sasa 05-19-2007 13:05

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 96927)
Gyakori összefoglaló helyett jobbnak tartom, amit már említettél, a moderálást. Így könnyen ki lehet törölni, ami nem odavaló. Ha Atinak gondot okoz, akkor ki lehetne nevezni moderátorokat, akiknek ez lenne a dolga.

Ha nincs sok időd követni egy témát, akkor nagyon hasznos az összefoglaló. Bár, lehet akkor meg már egy elvetett javaslattal jösz elő (talán azokat is jegyezni kéne...).
Nem szeretem, ha egy fórumról hozzászólásokat törölnek, mert mindig ott van a kérdés, hogy miért? Így nagyon könnyen ki lehet szúrni a hozzászólókkal. Tudom, hogy normális moderátor ilyet nem csinál, már csak elvből sem. De ez akkoris felesleges erőforrás felhasználás. Minden hszt egyesével vizsgálni... (mert mindig van határeset)
A megbeszéléseket offolók ígyis megkapják a jutalmukat Atitól. Meg egy jól összeszedett vita is nyúlhat hosszúra. kb 300 beírás után már rendesen észnél kell lenni, ha vmi értelmeset akarsz írni., vagy vmi újat.

BimmBimm 05-19-2007 22:58

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 96974)
biztos vagy benne, hogy csak a fejlesztésekbe ne lehessen nyitni, mielőtt meg nem tanulja a fórum, esetleg a súgó használatát? :rolleyes:
http://forum.queosia.com/showthread....6971#post96971

Akkor itt is elmondom. Te most azt akarod megtiltani aminek az lenne a funkciója hogy ha van valami kérdése feltegye. Mert a fejlesztés az más dolog, de a "Segítség új játékosoknak" sztem pont arra van hogy bárki "bármit"... Kellene egy moderátor aki már zárná is...

Cassandra 05-19-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 96976)
Akkor itt is elmondom. Te most azt akarod megtiltani aminek az lenne a funkciója hogy ha van valami kérdése feltegye. Mert a fejlesztés az más dolog, de a "Segítség új játékosoknak" sztem pont arra van hogy bárki "bármit"... Kellene egy moderátor aki már zárná is...

Vállalom, de akkor kevés topik maradna nyitva, így visszanézve.:D:D:D

Egyébként ez lehet járható út is, de attól független a topiknyitás korlátozását valamilyen szinten szerintem nem szabad eleve elvetni...:)

Andrew 05-19-2007 23:05

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 96976)

utóbb már töröltem :)
megjegyzem azért az olyan kérdések legfeljebb a viccek topicban férhetnének el... ott mondjuk nem is lepődtem volna meg, a súgó súgó elférne a varjak mellett:D
de rögtön egy ilyen okossággal nyitni egy fórumon, nem tudom, nekem valahogy nem tetszik :o

BimmBimm 05-19-2007 23:05

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 96977)
Vállalom, de akkor kevés topik maradna nyitva, így visszanézve.:D:D:D

De figyi Cassy, azt azért szerintem meg tudod ítélni, hogy melyikben van valami érdemi dolog. Mert ha megnézzük azért átlag van valami kérdés benne... de spec ebben semmi (mármint a súgósban) se kérdés, óhaj sóhaj, se semmi... Ezt már rég lehetett volna csukni. De amiben megkérdezi már legalább pl azt hogy az Óriásnak meddig lehet felnyomni a hadi tekijét az egy topic amire lehet válaszolni és aztán esetleg zárni :)

Cassandra 05-19-2007 23:08

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 96979)
De figyi Cassy, azt azért szerintem meg tudod ítélni, hogy melyikben van valami érdemi dolog. Mert ha megnézzük azért átlag van valami kérdés benne... de spec ebben semmi (mármint a súgósban) se kérdés, óhaj sóhaj, se semmi... Ezt már rég lehetett volna csukni. De amiben megkérdezi már legalább pl azt hogy az Óriásnak meddig lehet felnyomni a hadi tekijét az egy topic amire lehet válaszolni és aztán esetleg zárni :)

Persze, a mondandóm lényege nem is az első mondat volt.:)

BimmBimm 05-19-2007 23:09

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 96980)
Persze, a mondandóm lényege nem is az első mondat volt.:)

Tudom, de én abba kapaszkodtam bele, most a másik feléről mit írjak? Hogy igazad van?!?!

Cassandra 05-19-2007 23:14

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 96981)
Tudom, de én abba kapaszkodtam bele, most a másik feléről mit írjak? Hogy igazad van?!?!

Például.;)

BimmBimm 05-19-2007 23:16

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 96982)
Például.;)

:):):) Igen egyetértek!

most jó? :P

All times are GMT +1. The time now is 02:52.