Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Remedy 04-24-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89992)

Úgyhogy kis közvéleménykutatást tartok, hogy mi lenne a legjobb. Ennek az eredményét figyelembeveszem majd döntéskor, de nem feltétlenül ez lesz a végleges döntés!

Itt azt szeretnem kerdezni, hogy ez egy ilyen Matyas kiralyi dontes lesz, meghallgatod a hadvezereket, majd dontesz egyedul?

Pl a felfedezes modositasrol is kiderult, hogy ez nem feltetlen a helyes ut, hiszen ugy erzem, eleg hamar kiderult, hogy az az ut nem jarhato... :) (ugy emlekszem, ezzel meg Te is egyetertettel a Pap-szigeten) :)

Bogár 04-24-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 90268)
Szerintem ha a barakkot is meg a tornyot is megnyomod 10-10%-al. az összesen már 20%, tehát felesleges.

kicsit félreértetted a dolgot. 1000 hekin a már meglevő 200 barakkot és 200 tornyot kell "megnyomni" 10-10%-kal. vagyis 400 épületet 10%-kal. :)

Ati 04-24-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 90277)
Itt azt szeretnem kerdezni, hogy ez egy ilyen Matyas kiralyi dontes lesz, meghallgatod a hadvezereket, majd dontesz egyedul?

Igen.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 90277)
Pl a felfedezes modositasrol is kiderult, hogy ez nem feltetlen a helyes ut, hiszen ugy erzem, eleg hamar kiderult, hogy az az ut nem jarhato... :) (ugy emlekszem, ezzel meg Te is egyetertettel a Pap-szigeten) :)

Erre csak azt mondtam, hogy ha valaki fel akarja eleveníteni azt a témát, akkor hajrá, mostanság ideális. Eddig senki nem gondolta komolyan a felélesztést. :)

lacqa 04-24-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 90262)
...
egyébként az egyensúly úgy alakult ki a játékban, hogy 20%-os volt bónusz tkp, viszont 30%-kal számoltak a játékosok. ez az egyensúly úgyis meg fog változni, bármi is lesz a végleges döntés.

meg lennék lepve ha nem így lenne. más kérdés, hogy ez jó-e?
(én továbbra is adnék valamilyen méltányos egyszeri kompenzációt a jelenlegi elfeknek a 20% megmaradása esetén. pl. fajváltás újraindulás nélkül kezdeti védelemmel, vagy valamilyen anyagi jellegű támogatás átépítéshez... találjon ki jót akit érint)

Eke 04-24-2007 21:14

sokakat érdekel a téma:D :D :D

pea 04-24-2007 21:15

Ati, mondani még senki nem mondta, hogy tudja. Annál többen, hogy nem tudták.
Goldy, te is tudod, hogyha egy elfet be akar verni egy ork, akkor beveri. Mert a védőértéket éjjel nappal fent kell tartani. Ezzel szemben a támadóértéket nagy ráfordításokkal lehet a támadás erejéig felvinni az egekbe. Ahhoz hogy a védőértéket fenttartsd folyamatosan több semleges épület kell, mint ahhoz hogy egy támadás erejéig megemeld a támadóértéket. Ezért ha eleve egyenlők az esélyek, akkor a támadó orinak elég 1 % megnövelni a támadás idejére a támadóértéket, ami igazán gyerekség. Remélem nem vagyok túl homályos. Nem akarok konkrétumokat mondani, nehogy évtizedes trükkök titkok kiderüljenek.

Arwen 04-24-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90269)
Nekem ebből:

az jön le, hogy nem egy ilyen ütés volt.

Nem az elfben kerestem a hibát, hanem azt hittem az ork vmiért erősebb A-ban.

Ati 04-24-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by pea (Post 90283)
Mert a védőértéket éjjel nappal fent kell tartani. Ezzel szemben a támadóértéket nagy ráfordításokkal lehet a támadás erejéig felvinni az egekbe.

A védőértéket elég egyetlen kör erejéig, a csata körében feltornászni. A támadóértéket legalább 2 körig, ameddig tart az út, fenn kell tartani, különben csata előtt elmegy a sereg egy jelentős része.

hapi-hapi 04-24-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90275)
Attól, hogy egy reklámújságban a tv árából lehagynak egy nullát, még nem fogják az egytizedéért adni azt a tv-t...

De itt mi a hasonlat szerint már megvásároltuk a terméket/használjuk és szerintem annak senki nem örülne... és persze nemis hagyják... hogy a műszaki leírásban tévesztenek el egy 0-t, mégha bizonyítottan nemis használtuk ki eme tulajdonságát bármilyen formában.

Ati 04-24-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 90284)
Nem az elfben kerestem a hibát, hanem azt hittem az ork vmiért erősebb A-ban.

Te lehet, de az ork valamiért megtámadott. Nem hiszem, hogy A-ban túl gyakori a vakon támadás.

All times are GMT +1. The time now is 18:03.