![]() |
Quote:
|
Én az embereket utálom a legjobban.
Szerintem aljadékabb tolvaj, mint a mostanában előtérbe került 'beton'elf... Ha egy elf lopkod 5-6 körről, tök midnegy, mekkora beton védelme van, mert úgyse támadod meg... Elég veszélyes mondjuk 6 körre lefelé ütni... Ha épp sok a varázslód, legalább le tudod ártózni... De ezzel szemben az ember tolvajt sem támadod lefelé 6 körre... Csak épp ártózni sem tudod. Nem is jó szó az utálat, hiszem utálni nem utálom. Nekem is van ember országom. De attól még ocsmány!! :D:D:D Mindenesetre az emberre szavaztam. Akik meg életképtelennek tartják a hullákat, azok még nem kaptak a nyakukba 12000 vérszomjas lovast 5. szinten, alacsony hektáron... Egy 4 tagú hulla szövi ha egyszerre támad meg, ott kő-kövön nem marad, ha ügyesek. Igaz, 4. szint felett valóban életképtelen, mert a sok kiélezett ország között nagyon alulmaradnak minden téren. Viszont szerintem kíváló ugródeszka. 5. szintet lazán végig lehet vele gyalogolni. Utána meg úgyis fajt váltasz. |
Off:
Mutass nekem egy fajt amivel az 5. szinten nem lehet végigmenni ;) On: Amúgy nem tudok szavazni, igazából nálam nicns olyan, hogy utált faj, max. olyan, amivel nem szívesen játszanék. Mindegyiket kedvelem, amivel éppen játszom, és mindegyikre haragszom, amelyikkel éppen hadban állok :D |
Quote:
|
Persze, hogy az embert :)
Lelkem legmélyén tolvaj vagyok, méghozzá legfőképp fél-elf (elfet is szeretem, csakhát utóbbi időben kapott elég maluszt, hogy tolvajnak inkább felejtős legyen...) Elf betonvédelmével eddig nem sok bajom volt, toli-vari eszközökkel remekül lehetett harcolni ellene... Nade az ember? :) A volt toli-vari szövetségemnek egyetlen ellenfele volt, az ember, mert azt nem tudtuk bántani... Játszani se játszanék az emberrel... stabil tolvaj, oké, de túl egysíkú az élete, ha elfogy a tolikészü, akkor néz mint a lukinyúl és csak vár... Fél-elf és (eddig) elf? Whoá, azok ártózni is tudnak :) |
Élőhalott.
Támadni nem merem, mert félek a baciktól. Lopni ritkán érdemes tőle, a büntivarikon meg csak röhög. És ráadásul dugig van vele a csopim! :( Haszontalan jószág. :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:59. |