Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Melyik fajt utálod a legjobban? ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1638)

Toti 05-15-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Erion (Post 96308)
Én a hullát utálom. Mégha a személyisége varázsló, tolvaj, tudós, akkor is sajnálnám megtámadni a seregemmel, még a végén hazahoznak nekem valami nyavaját és kezdődhet a korházépítő akció...

Hogyha megtámadod mindenképp beteg leszel. úgyhogy ha megy a hulla felé a sereg, akkor lehet kórházat is építeni.

Pax Hungaricum 05-15-2007 11:31

Én az embereket utálom a legjobban.

Szerintem aljadékabb tolvaj, mint a mostanában előtérbe került 'beton'elf...
Ha egy elf lopkod 5-6 körről, tök midnegy, mekkora beton védelme van, mert úgyse támadod meg... Elég veszélyes mondjuk 6 körre lefelé ütni...
Ha épp sok a varázslód, legalább le tudod ártózni...

De ezzel szemben az ember tolvajt sem támadod lefelé 6 körre... Csak épp ártózni sem tudod. Nem is jó szó az utálat, hiszem utálni nem utálom. Nekem is van ember országom.
De attól még ocsmány!! :D:D:D
Mindenesetre az emberre szavaztam.

Akik meg életképtelennek tartják a hullákat, azok még nem kaptak a nyakukba 12000 vérszomjas lovast 5. szinten, alacsony hektáron...
Egy 4 tagú hulla szövi ha egyszerre támad meg, ott kő-kövön nem marad, ha ügyesek.
Igaz, 4. szint felett valóban életképtelen, mert a sok kiélezett ország között nagyon alulmaradnak minden téren.
Viszont szerintem kíváló ugródeszka. 5. szintet lazán végig lehet vele gyalogolni.
Utána meg úgyis fajt váltasz.

laci 05-15-2007 13:57

Off:
Mutass nekem egy fajt amivel az 5. szinten nem lehet végigmenni ;)

On:
Amúgy nem tudok szavazni, igazából nálam nicns olyan, hogy utált faj, max. olyan, amivel nem szívesen játszanék. Mindegyiket kedvelem, amivel éppen játszom, és mindegyikre haragszom, amelyikkel éppen hadban állok :D

Valezius 05-15-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 96322)
Viszont szerintem kíváló ugródeszka. 5. szintet lazán végig lehet vele gyalogolni.
Utána meg úgyis fajt váltasz.

Olcsó lesz átépülni :p

Seldon 05-15-2007 18:36

Persze, hogy az embert :)
Lelkem legmélyén tolvaj vagyok, méghozzá legfőképp fél-elf (elfet is szeretem, csakhát utóbbi időben kapott elég maluszt, hogy tolvajnak inkább felejtős legyen...)
Elf betonvédelmével eddig nem sok bajom volt, toli-vari eszközökkel remekül lehetett harcolni ellene... Nade az ember? :)
A volt toli-vari szövetségemnek egyetlen ellenfele volt, az ember, mert azt nem tudtuk bántani...

Játszani se játszanék az emberrel... stabil tolvaj, oké, de túl egysíkú az élete, ha elfogy a tolikészü, akkor néz mint a lukinyúl és csak vár...
Fél-elf és (eddig) elf? Whoá, azok ártózni is tudnak :)

Dasein 06-08-2007 06:40

Élőhalott.
Támadni nem merem, mert félek a baciktól. Lopni ritkán érdemes tőle, a büntivarikon meg csak röhög. És ráadásul dugig van vele a csopim! :(

Haszontalan jószág. :D

laci 06-08-2007 07:16

Quote:

Originally Posted by Dasein (Post 101935)
Élőhalott.
Támadni nem merem, mert félek a baciktól. Lopni ritkán érdemes tőle, a büntivarikon meg csak röhög. És ráadásul dugig van vele a csopim! :(

Haszontalan jószág. :D

Hűűűű, inkább örülnél, hogy sok az élőhalott a csoportodban, azokat a legjobb ütni :) Építs néhány kórházat, aztán jöhet a könnyű földszerzés ;)

LordYsolt 06-08-2007 08:11

Quote:

Originally Posted by laci (Post 101938)
Hűűűű, inkább örülnél, hogy sok az élőhalott a csoportodban, azokat a legjobb ütni :) Építs néhány kórházat, aztán jöhet a könnyű földszerzés ;)

Ott a pont + ha elkezd hullani a nép akkor meg lopod tőle az embert :D

All times are GMT +1. The time now is 17:59.