Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vérdij (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1634)

Andrew 08-23-2007 16:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120013)
Bármikor leverik Rólad, elveszted. Ahhoz, hogy megtarthasd a számot, folyamatosan meg kell tartani a vérdíjat vagy a fejvadászságot.

És hány ütés fog kelleni, hogy elveszítsék a számot?

Ati 08-23-2007 16:43

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 120016)
És hány ütés fog kelleni, hogy elveszítsék a számot?

Az attól függ, hogy hány ütéssel szedte össze. Minél több ütéssel szedte össze, annál több ütés fog kelleni hozzá.

Egész pontosan 10-zel kevesebb, mint amivel összeszedte, hiszen a 11. ütésre kapja meg. Ha innen egy ütést kap, akkor visszaesik 10-re és elveszíti.

Ha 100 ütése volt, akkor 90 sikeres ütés kell ellene, hogy elveszítse.

Myra 08-23-2007 16:53

Helló Mindenkinek!:)

Hát látom, h pár körrel lemaradtam. Mondjuk az utóbbi időben sikeresen többmindenről.:)
Nagyjából azért követtem az eseményeket.
A mostani szabadságon lévő vérdíjasokkal mi lesz? Van, aki már nem is játszik az oriival.

Pax Hungaricum 08-23-2007 16:53

Kár hogy a színes szám is elveszik ha levernek. Azért aki körbejár egyszer vagytöbbször annak lehet kéne maradandó nyoma legyen, végülis az nagyon durva teljesítmény.. (Már D-ből lefordulni is durva, ha jól megnézzük azt a toplistát:() Bár most már asszem mindegy :S :D

Ati 08-23-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Myra (Post 120025)
A mostani szabadságon lévő vérdíjasokkal mi lesz? Van, aki már nem is játszik az oriival.

Igen, pontosan ez az eldöntendő kérdés, amit fentebb feltettem. :)

Ati 08-23-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 120026)
Kár hogy a színes szám is elveszik ha levernek. Azért aki körbejár egyszer vagytöbbször annak lehet kéne maradandó nyoma legyen, végülis az nagyon durva teljesítmény.. (Már D-ből lefordulni is durva, ha jól megnézzük azt a toplistát:() Bár most már asszem mindegy :S :D

Nyilván elveszik. Az nagyon buta dolog, hogy ott van egy ország hónapokig a pontlistában "csupaszon", majd egyszercsak üt egyet, és megjelenik, mint VÉRDÍJ (5), mert régen, valamikor az őskorban volt neki egy ilyenje, amit már mindenki rég elfelejtett. :)

Ha a plusz személyiség követelményeit nem tudod teljesíteni, arról is lemondasz a játékban (normálban és anarchban egyaránt).

Myra 08-23-2007 16:58

Igen gyorsak vagytok!:)Visszamentem 1 oldalt, és látom a szabis témát is. Ezek a vérdíjasok örök kárhozatra vannak ítélve. Nincs megállás.:D

Pax Hungaricum 08-23-2007 17:05

De ha egyszer körbeforduslz csupaszon, akkor lesz egy kék 2-esed, amit onnantól kezdve soha senki sehogy nem tud elvenni tőled. Ás hatalmas előnnyel jár.

Nyilván a vérdíj nem járhat semmi előnnyel, mert ez csak egy szórakoztató játék. De attól, hogy a piros kettes ottmaradna, semmi előnye nem lenne, csak jelezné, hogy a tulaj nagyjából veretlenül teljesített 4 elég durva kőkemény csoportot.

És ha 5-ször megfordul vérdíjasként, (ami már megában egy elképesztő teljesítmény) akkor nem kéne elveszítse a piros (5)-ösét, mert egyszer megütik 5/Y-ban.

Ha lefordul, a [VÉRDÍJ] szöveget úgyis elveszti, csak a piros (2)-es maradna rajta, jelezve, hogy az ország (bár bűnöző) de ügyesen játszik.

A [VÉRDÍJ] akkor kéne ott maradjon (piros szám nélkül!), ha nem az 5. szinten szerezte a vérdíjat. (Pl 3. szinten megver egy [FEJVADÁSZ]-t) Akkor nem kap piros számocskát, de vérdíjasként indul újra 5. szinten.

Szerintem kő durva teljesítmény 5-ször körbefordulni anarchban. Sőt, jelenleg nem durva, hanem lehetetlen. :S

Pax Hungaricum 08-23-2007 17:07

Szóval nem 'jelenne' meg egy piros (5) ha beüt valakit 'pucéran', mert el sem tűnnre róla. Ha beüt valakit ,akkor megjelenne a [VÉRDÍJ]felirat a neve mellett, úgy, ahogy eddig.

És a fejvadásznál is iylesmire gondoltam...
Aki végig tud verni egy rakás vérdíjast, és a felirattal forgolódni, annak maradjon meg a zöld számocska. Semmi előnye nincs, csak jól mutat, tükrözi, hogy a játékos nagyon jól csinálja amit csinál.

:)

Fáraó 08-23-2007 17:10

Hali, en nem orulnek, ha nem lehetne verdij alatt szabizni... Foleg, ha meg elolrol is kellene kezdeni es minden verdijas orirol leszednetek az ujitasok miatt a verdijat...
/Hozzaszoltam, de csak mert egyfolytaban ragtak a fulem, h irjak ide :P/

All times are GMT +1. The time now is 00:43.