Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövivel vagy nélküle? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1632)

Xeper 06-20-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 104121)
Ha a többiek azt csinálják, amit mond, akkor egy is erőssé teheti :)

Volt már hogy a szöviben 1 emberkét gyakorlatilag én irányítottam (amit mondtam azt csinálta, ha megfelelően megmagyaráztam neki a miérteket...) -na az nagyon nem volt jó. Sokkal kevesebb idő maradt az orimra, mert őt is folyamatosan figyelnem kellett, rosszabb mintha multiznék (ő még alap dolgokkal is hibázik, és nekem azt korrigálnom is kell...) :D
Jobb mintha 3fős szövi lenne, de korántsem olyan jó, mintha a 4. tag is haladó szinten lenne.

Kutyuleee 06-20-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 104121)
Ha a többiek azt csinálják, amit mond, akkor egy is erőssé teheti :)

De csak akkor ha minden lépésnél ott van:D Amúgy meg ha mindenki azt csinálja amit mondasz, akkor nem szövetséged lesz, hanem 3 klónod és abba mi a jó mi a játék??? jobb az ha ők jönnek rá sok dologra, és te csak irányba "rugdosod" őket. Esetleg kritériumokat teremtesz, hogy mit érjenek el, de ők csinálják meg. így tanulnak ők is a legtöbbet, meg hát így mozgalmas az élet:D jó dolog, amikor 3szövetséget is magatokra haragitotok 1 ügyetlen toli miatt:p

Amúgy meg a szövetség olyan erős mint a leggyengébb tagja és ez igaz:D

Xeper 06-20-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 104124)
jó dolog, amikor 3szövetséget is magatokra haragitotok 1 ügyetlen toli miatt:p

Húú... ne is mondd :D
Fafejű amatőr szövibe belecsöppenni elég nagy élmény... ilyenkor nehéz kivárni azt a 24 kört :D

Kutyuleee 06-20-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 104126)
Húú... ne is mondd :D
Fafejű amatőr szövibe belecsöppenni elég nagy élmény... ilyenkor nehéz kivárni azt a 24 kört :D

Sikerült belém kötnie mf-ként egy ilyen izgága szövinek (1tag volt aki sztem tapasztaltabb volt már):D 1dül széttépáztam őket. a szövitagja akivel beszélgettem utána mondta, hogy a vezér már 3x törölt, ilyen kötözködések miatt. Mindig rossz emberbe kötött bele, és képtelen elismerni a vereségét.:D

Gilberta 06-20-2007 10:58

Szerintem fullkezdővel(első oris) összeállni csak akkor érdemes ha nagyon türelmes és rettenetesen türelmes az ember. Magamból kiindulva kezdőként (hajajj de régen volt) még 50 elittel is támadni akartam, nem volt semmim de mentem feljebb, feljebb, majd kaptam reggelente olyan eseménylistát, h a baloldali csúszka nem is látszott.
Mostanában összeakadtam egy kezdővel, mellé egy állandó szövimmel egy kiskékkettessel . Kezdőnk belenyúlt egy lent termelő orinak piacon eladott pénzébe, majd egy milliárdot szakított. természetesen rászálltak. Kértem e vezírt h ne bántsák, amibe szó nélkül bele is mentek, mivel úgy szerezték vissza a pénzt h meg sem erőltették magukat. Vmi olyan üzit írtak, h nem akarják elvenni a kisgyerek pöttyöslabdáját s békéznek vele.
Aztán volt, hogy én 200 hekin, ő meg majd 300 hekin ált, minden 10ik tanácsot fogadott csak meg. Kiraktam, majd később olyan szövive állt be,ahol három forrófejű ujjonc s egy (mire odaértünk)már türelmetlen "atyából" állt. Háát még mindig a csopi közepén hol szétszedve hol nyertesen áll(nak).
Szó ami szó teljesen kezdő csak akkor jó ha tényleg tanulni akar, s ténylegszót fogad.

Kós00792 06-20-2007 11:08

3 hadiból és 1 hadivariból áll a szövi. Mi a véleményetek ?

Gilberta 06-20-2007 11:53

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 104136)

3 ork egy óriás? Ha barakkszörnyetegek akkor végig lehet száguldani a csopikon,szerintem.

tdomo 06-20-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 104136)

Sok tartalékkal, és odafigyeléssel, teljesen működőképes, csak nem nagyon szabad megállni.

Killer 06-20-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 104143)
Sok tartalékkal, és odafigyeléssel, teljesen működőképes, csak nem nagyon szabad megállni.

szerintem nyugodtan meg lehet állni,ha 3 óriás és egy gnóm vagy 4 óriás van benne:DD

Remedy 06-20-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 104212)
szerintem nyugodtan meg lehet állni,ha 3 óriás és egy gnóm vagy 4 óriás van benne:DD

Jah, valamint tartalek sem kell hozza, es odafigyelesbol is kb a legkevesebb. tdomo eleg melle trafalt :)

All times are GMT +1. The time now is 13:07.