![]() |
Quote:
Hogy eltudják ítélni! Nagyon fontos! Hamár ilyen kitekerten gondolkodunk és közelítjük meg a dolgokat:D Remélem nem most tervezgeted tömeggyilkos terveidet:D |
Quote:
Vagy legyen ezentúl mégegy rublika regisztrációkor, hogy "Miért pont ezt a nevet választottad? Kérünk fejtsd ki minimum 3 mondatban." ? :D |
Quote:
Az amerikaiak pl nagy ívben tesznek az egészre, fogalmuk sincs mi volt ott. Szerintem az éhező afrikaiakat se nagyon foglalkoztatja mélyebben a téma. |
Quote:
Ez szerintem teljesen más téma:) Ez sehol nem következetes, de így van. Például az Ázsiában élőknek abszolút semmi Ázsia-tudata nincs, köszönhetően az ottani multikulturális közegnek, ez csak kívülről, Európából, nekünk tűnhet annak. Nekik semmit nem jelent. Bolygó-méretekben meg ne is gondolkodjunk:-) Egységes világnaptárt képtelenek vagyunk bevezetni:) |
Quote:
bírósági per útján elítélték stb őket. Itt erről beszélek! A társadalmi elítélés egy másik, attól még nem feltétlen megy börtönbe valaki:) Ha valaki így gondolkodik tegye, de ne hírdesse, reklámozza, ! Aszem azt már sok helyen de pl No-ban is szankcionálják... |
Quote:
Nos, én megtettem, hogy rákérdeztem és választ is kaptam rá, amit szívem szerint bemásolnék ide... Megtehetem? |
Quote:
a tanár leadja az anyagot, spec. a 2. vh-t... Ezt jelenti a megtanították... Én megtanultam , és láttam hogy rossz, ahogy a haború is rossz ahogy ha rosszat csinálsz is csak tudod hogy rossz... különben mért nemölöd az embereket az utcán? MErt tiltja a törvény és dutyiba dugnak? :O akkor mág Gyáva is vagy! :D:D:D |
Quote:
Számomra ez most sem elfogadható amit amerika művelt! Mikor kiderült egyből elítéltem és kiíbáltam hogy mi a fenéért nem tesz semmit az ENSZ ezek után! Aztán rájöttem mert nincs ereje hozzá:( |
Quote:
Engem érdekelne, ennyi vita után. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:12. |