Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   szövi nem 4 fővel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1554)

Synkel 03-18-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 165759)

Kakasapó: én se mondtam,hogy csak hátrány a 4fős szövi,csak azt hogy sok hátránya van. Amúgy pedig 1 érvet nem irtál,hogy miért lenne rossz hatással ez a játékra.
Ha valakivel 2fős szöviben szeretnék játszani, akkor had ne kelljen 2szabis országot keritenem, a +20%védelmi bónuszért. Látom még mindig nem sikerült végigolvasni a topicot, úgyanis ez az ötlet csak leegyszerüsitene egy most is használt rendszert.

Én írtam érvet, hogy miért lenne rossz hatással a játékra. Senki, vagy nagyon kevesen fognak vesződni a kezdők betanításával, így azok előbb-utóbb abbahagyják a játékot sikerélmény hiányában. Ha nincs új játékos, akkor előbb-utóbb a játék megszűnik. Ez eléggé rossz hatás.

Paliking 03-18-2008 13:15

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 165759)
Ha valakivel 2fős szöviben szeretnék játszani, akkor had ne kelljen 2szabis országot keritenem, a +20%védelmi bónuszért. Látom még mindig nem sikerült végigolvasni a topicot, úgyanis ez az ötlet csak leegyszerüsitene egy most is használt rendszert.

Szerintem ezt nem használják olyan tömegesen.

Valezius 03-18-2008 13:21

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 165785)
Szerintem ezt nem használják olyan tömegesen.

Ezt már írtam egyszer rég:
Akinek sok ismerőse van meg tudja tenni, akinek nincsenek ismerősei az nem, hol itt az igazság?

Synkel 03-18-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 165786)
Akinek sok ismerőse van meg tudja tenni, akinek nincsenek ismerősei az nem, hol itt az igazság?

Akinek sok ismije van talál magának jó klánt, akinek nincsenek ismerősei, az nem. Itt hol az igazság? Ezt a zoknit elég sokmindenre rá lehet húzni.

Valezius 03-18-2008 13:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 165789)
Akinek sok ismije van talál magának jó klánt, akinek nincsenek ismerősei, az nem. Itt hol az igazság? Ezt a zoknit elég sokmindenre rá lehet húzni.

De ha csökken a távolság az mindig jó dolog ;)

Kutyuleee 03-18-2008 16:39

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 165786)

miért kéne ehez sok ismerős, nekem pl 2 nem hódos haverom reggelt 2 szabizásra itélt országot. fentebb már nem volt rájuk szükség, mert ott már könnyebben találtunk szöviket.

Synk ebben nem értek veled egyet. Aki nem akar kezdőkkel játszani/tanitgatni, az most se csinálja meg, inkább heteket vár, míg talál profit.
Aki meg igen, az ez után is fog velük foglalkozni, sokkal többet jelent egy használható szövetséges, mint holmi 10% védelmi bónusz.
Én is szivesebben játszok 4fős szövibe akár kezdőkkel, mint kisebben.
csak azért léptem 2fős szövibe, mert vkit ki akartam húzni a csávából, mert egy ittas éjszakán sikerült leamortizálni az országát sajátmagának annyira hogy törölni akart:D

Paliking 03-18-2008 16:42

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 165823)
csak azért léptem 2fős szövibe, mert vkit ki akartam húzni a csávából, mert egy ittas éjszakán sikerült leamortizálni az országát sajátmagának annyira hogy törölni akart:D

Na de az ilyen esetek miatt azért ne változtassunk már szabályt ;)

Kutyuleee 03-18-2008 16:46

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 165824)
Na de az ilyen esetek miatt azért ne változtassunk már szabályt ;)

nem is emiatt. alapesetben engem nem is fog érinteni, mert én ha szöviben játszok akkor 4fősben fogok ezután is. csak emlitettem egy példát, hogy nem kell sok ismerős ehez.

komisz86 03-27-2008 12:43

Szövetségi földszerzés

Tudom hogy már előttem is felvetette valaki, és nagyon gyorsan le lett hurrogva:(. Remélem csak azért mert még nem kerültetek ilyen helyzetbe:(. Abban igazatok van hogy ez nem több egyszerű kellemetlenségnél, egy kis odafigyeléssel meg némi pénzel a hadi(k) a vari/toli felfedezéséhez igazítják a foglalást. De ez csak békeidőben igaz! Ha egy 2-3 tagú szöviben összetalálkoznátok egy alattatok lévő 4 tagú nem éppen kezdő szövivel, szerintem ti is belátnátok hogy az előremenekülés lenne az egyetlen megoldás (már ha szeretnétek játszani és nem szabin pihenni). Ez pedig a jelenlegi 25%-os maximum mellett a vari/toli hátrahagyását eredményezné. Épp ezért szeretném javasolni hogy 3 tagú szövi esetén a max. részesedés emelkedjen 35%-ra 2 tagú esetén pedig 50-re. Szerintem ettől az apró módosítástól még nem lenne vonzóbb senki számára a csonka szövis játék, viszont nem is lennének annyira kiszolgáltatva amíg találnak egy használható tagot. Remélem sikerült valakit meggyőznöm. Főképp Atira gondolok:D

Valezius 03-27-2008 13:04

nem hogy örülnél, hogy 2,5szer többet kapsz, mint mikor 10% volt a max.

Tényleg azt érzem, hogy bármit csinál Ati, azzal valaki mindig elégedetlen...

All times are GMT +1. The time now is 22:11.