![]() |
ömm nekem egy olyan problémám van a laptopommal, hogy mostanában elkezdett vicceskedni.. mindezt úgy csinálja, hogy W3 közben lelövi magát.. először arra gondoltam, hogy hátha videokártya gondok vannak vele..ezt kb egy hete csinálja amúgy.. de tegnap úgy döntöttem, hogy itt az ideje egy kis vindóz újrapakolásnak.. cd be.. vindóz intsall, formatálás meg minden ami kell, indít.. aztán egy 10 perc múlva laptop minden előzetes bejelentés nélkül kikapcsolt.. következő neki futásra ugyanezt csinálta.. noh vajon mi lehet a kattja? :(
|
Quote:
Hát sztem abba a Gericomba nem nagyon fogsz tudni 2G-ás procit rakatni, haveromnak 1,2cerka volt benne, és 1,4ig tudta volna böviteni ha jól emlékszem (szintén Gericom és hasonló korosztály) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bár ettől maga a probléma még nem lett megoldva :rolleyes: |
Quote:
Azt tanácsolták így egybe használjam és hamár annyira előrehaladott a technika, akkor érdemesebb egybe lecserélni, mint foltozgatni... jelenleg sztem már 120 ezerért is lehet elég normális laptopot venni és biztosabb ,egyszerűbb mint a foltozgatás... persze ha nincs rá keret és jó állapotba van és csak a memoria hiányzik belőle.... :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
No hát ez az, hogy nem akarok 120ezret rákölteni. :D |
Quote:
Inkább memóriára kell gyúrni, kérdés csak, mi pénzt nem szégyellnek elkérni az 512-es SD modulokért. |
All times are GMT +1. The time now is 03:51. |