Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

laziga 01-23-2007 20:48

A zárojelesben ott van a kár enyhítés:D

Synkel 01-23-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 68815)
A zárojelesben ott van a kár enyhítés:D

A kárenyhítés meg szabálytalan, benne van az állásfoglalás első részében. Azzal nincs is baj, mert egyértelmű. Csak ez a második rész gázos.

csukja 01-23-2007 20:49

nekem is lenne kérdésem! Mi van ha az 5/u-ban azért mészárolok hogy megtoroljak valamit?pl. tegyük fel van 50 millám ebből elvesz valaki 49 millát, és vissza tudok fejlődni, de megint jön csak most a szövitársát is rámakasztotta na innen már nem naon tudok felállni, és ha most lecc olyan alkalmam hogy megtoroljam ezt a közeljövőben, többszörösen, akkor kinek jár az anarch-ba az áthelyezés, nekem, vagy annak aki kezdte!? :confused: :confused:

Ati 01-23-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 68810)
GYerekek végr rájöttem, hol az ésszerü határ, ha a másik megkeres zöldben és kegyelmet kér! amíg nem teszi addig üthető!!! (meg még utána neadj isten egy kis fosztás lopás kár enyhítés céljából, már ha van mit :D )

Ez mindenképp egy olyan határ, ahol az ő idegrendszere kezde feladni. Ez lehet intő jel. :)

laziga 01-23-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 68817)
A kárenyhítés meg szabálytalan, benne van az állásfoglalás első részében. Azzal nincs is baj, mert egyértelmű. Csak ez a második rész gázos.

Nem gondoltam olyanra hogy előre megbeszélt.

Gyula 01-23-2007 20:53

Megjegyzem rendkívül érdekes hogy az itt író sok ember küzöl egy se arra panszkodott hogy szét kaptaák v kinjában törölte az orit, hanem mindneki 5-10-20-200 sereggel mészárolja másikat és most azon aggódik h mikor fog anarhba kerülni.

Valahogy nem akarom elhinni h mindenki ekkora nagy spiler aki ide ír iylen szépeket h ennya annyi mészár aztán meg még kárenyhítés céljábol lopás meg fosztás :)
Kicsit oylan a csapat mint sporthorgász, tudjátok, mindegyiknek csal a szeme mikor a halat méri :)

Nekem már kicsit nevetséges ez az egész :)
Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani.

TDK 01-23-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 68806)
TDK, milyen faj az, ami 60-65% barakkal bármilyen védelmet átüt?

visszakérdezek, melyik az a faj, amelyiket nem üti be egy ilyen?
persze egy szintén tanyamentes hadiori megfogja, de én a termelö orik védelmében alkalmazott megelözö csapásrol beszéltem, és azok nem üthetetlenek

TDK 01-23-2007 21:05

gondolom a legtöbb szöviforumon is most ez az aktuális téma, idéznék egy véleményt, ami azért eléggé kifejezö:

ez a 2 kinyilatkoztatás tök baromság sztem

1,(hadisarc) ha toli vok,oszt beüt pénzre attól h szarrá gyujtom,lerengetjük,hadisok beütik én se feljebb nem kerülök,se a pénzem nem lesz meg,ha pedig rinyál a következményektől és békét kér az sztem alap,h akkor vissza apának az okozott kárt

2, (lealázás)ha valakivel harcolunk,akkor nem jókedvemben csinálom ki,vagy mert az nekem olyan jó érzés(persze kicsit az),hanem csak a saját biztonságom érdekében.senki se akar a seggében egy habzó szájú barmot, aki miután kapott vissza akar vágni8inkább leküldöm 30 körre vagy ujrázni akkor már nem kell tartani tőle,h túl gyorsan utánam ered

TDK 01-23-2007 21:06

a vissza a pénz apának rész, persze mostmár teljesen szabálytalan ez egyértelmü, de a többi az ugyanugy a szürke zónában mozog, mint a kinyilatkoztatás elött

Ati 01-23-2007 21:07

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68830)
1,(hadisarc) ha toli vok,oszt beüt pénzre attól h szarrá gyujtom,lerengetjük,hadisok beütik én se feljebb nem kerülök,se a pénzem nem lesz meg,ha pedig rinyál a következményektől és békét kér az sztem alap,h akkor vissza apának az okozott kárt

Sorry, a szabályszegésre buzdítás nem fér bele.

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68830)
2, (lealázás)ha valakivel harcolunk,akkor nem jókedvemben csinálom ki,vagy mert az nekem olyan jó érzés(persze kicsit az),hanem csak a saját biztonságom érdekében.senki se akar a seggében egy habzó szájú barmot, aki miután kapott vissza akar vágni8inkább leküldöm 30 körre vagy ujrázni akkor már nem kell tartani tőle,h túl gyorsan utánam ered

Ez pedig egyáltalán nem az, amiről szó van. Ezt, amit itt ír az illető, minden további nélkül lehet csinálni.

All times are GMT +1. The time now is 02:30.