![]() |
A zárojelesben ott van a kár enyhítés:D
|
Quote:
|
nekem is lenne kérdésem! Mi van ha az 5/u-ban azért mészárolok hogy megtoroljak valamit?pl. tegyük fel van 50 millám ebből elvesz valaki 49 millát, és vissza tudok fejlődni, de megint jön csak most a szövitársát is rámakasztotta na innen már nem naon tudok felállni, és ha most lecc olyan alkalmam hogy megtoroljam ezt a közeljövőben, többszörösen, akkor kinek jár az anarch-ba az áthelyezés, nekem, vagy annak aki kezdte!? :confused: :confused:
|
Quote:
|
Quote:
|
Megjegyzem rendkívül érdekes hogy az itt író sok ember küzöl egy se arra panszkodott hogy szét kaptaák v kinjában törölte az orit, hanem mindneki 5-10-20-200 sereggel mészárolja másikat és most azon aggódik h mikor fog anarhba kerülni.
Valahogy nem akarom elhinni h mindenki ekkora nagy spiler aki ide ír iylen szépeket h ennya annyi mészár aztán meg még kárenyhítés céljábol lopás meg fosztás :) Kicsit oylan a csapat mint sporthorgász, tudjátok, mindegyiknek csal a szeme mikor a halat méri :) Nekem már kicsit nevetséges ez az egész :) Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani. |
Quote:
persze egy szintén tanyamentes hadiori megfogja, de én a termelö orik védelmében alkalmazott megelözö csapásrol beszéltem, és azok nem üthetetlenek |
gondolom a legtöbb szöviforumon is most ez az aktuális téma, idéznék egy véleményt, ami azért eléggé kifejezö:
ez a 2 kinyilatkoztatás tök baromság sztem 1,(hadisarc) ha toli vok,oszt beüt pénzre attól h szarrá gyujtom,lerengetjük,hadisok beütik én se feljebb nem kerülök,se a pénzem nem lesz meg,ha pedig rinyál a következményektől és békét kér az sztem alap,h akkor vissza apának az okozott kárt 2, (lealázás)ha valakivel harcolunk,akkor nem jókedvemben csinálom ki,vagy mert az nekem olyan jó érzés(persze kicsit az),hanem csak a saját biztonságom érdekében.senki se akar a seggében egy habzó szájú barmot, aki miután kapott vissza akar vágni8inkább leküldöm 30 körre vagy ujrázni akkor már nem kell tartani tőle,h túl gyorsan utánam ered |
a vissza a pénz apának rész, persze mostmár teljesen szabálytalan ez egyértelmü, de a többi az ugyanugy a szürke zónában mozog, mint a kinyilatkoztatás elött
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:30. |