![]() |
Quote:
Engem ha nem ország adás-vételről van szó nem zavarna, hogy más viszi ugyanazt az orit. Nem vagyok rá irigy, miért lennék? |
Quote:
|
Szerintem próbáljunk ne azon lovagolni hogy Lazigának nem tetszik a javaslat vagy h nekem tetszik mert ettöl nincs előre a topic.
Mi irjuk h szerintünk miért jó és hogy lehetne szabályozni, az ellenzők meg írják hogy szerintük mi a kiskapu és akkor talán jutunk is valamire. Mint irtátok is, úgy is Ati kezében a döntés, attol függetlenül hogy kinek tetszik v nem tetszik. |
oké sok csalásra, amire lehetőséget add, megfelelő szigorral és felügyelettel lehetne ellene tenni valamelyest. De ez az érvem egyik fele, a másik ha akarjátok megértitek ha nem akkor se írom le többet. könnyű más faszával a csalánt verni Ön erőből saját érdemből, nem máséból...
|
akkor várjuk meg, milyen kiskapukra gondol Laziga, és próbáljuk meg bezárni őket :)
|
Quote:
már megint ezzel jössz, légyszives kicsit kúlturáltabban próbáld már leíni, ha nem megy akkor meg ne erőltesd ;) egyébként a javaslat célja nem az általad bemutatott hasonlat, hanem amit Goldy már sokszor leírt korábban, keresd meg ha érdekel és még nem olvastad volna |
Quote:
DE értem azt is amit ti irtok. |
Quote:
|
Quote:
Frankón és komolyan kérlek hogy ird le szerinted hogy lehet csalni ezzel? Milyen kiskapuk lennének szerinted? Mi akik támogatjuk ezt a javaslatot, ennek a figyelembevételével tudnánk javaslatokat tenni a szabályozásra. |
SZerintem ezt má mind le írták, több kevesebbre született is elfogadható ötlet, de ha mindre valami szabályt alkottok az má bonyolultabb lesz mint maga a hódító. Nem beszélve arról hogy mindett nem is biztos hogy kilehet védeni. DE ahogy mondtátok a magán véleményem meg sehogy.
De csinálni kéne egy szavazást ami felméri a dolgokat hányan ellenzik és hányan támogatják. Ebből lehet hogy az igényt is lelehtne mérni. |
All times are GMT +1. The time now is 17:12. |