Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Kisbér 01-30-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 70285)
Takarítottam most egy sort

A flame-előket ezekután read only-ba küldöm!

Már bocs, de épp ezek az ötletek a nem topic-ba való bejegyzések :D De mind1 :D Én nem bánom :D

Szóval 16. hely a top széle... 20-an vagyunk a 2 szöviben.. Tehát 4 ember tudna a kinn lenni a topból... Mivel ha kikerülsz 3-al csökken körönként, így forogva megszüntethető, hogy ne legyen topköröd, csak minimális mennyiségben...
Pár ember szabin van, úgy simán kivitelezhető a dolog :D
Tehát ez alapvetően szerintem nem megoldás...

Westie 01-30-2007 19:50

Sziasztok!

Szerintem az lenne a megoldás, ha Ati el tudná intézni, hogy egyszerűbben lehessen vipelni. Mert hiába törlöd el a 90 napot, egy ork nem jut fel vip nélkül.
(Ill ha a kisebb klánok nem egymás pénzügyi helyzetének elrontásával lennének elfoglalva, hanem erősödnének)

Gyula 01-30-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by Westie (Post 70305)
Sziasztok!

Szerintem az lenne a megoldás, ha Ati el tudná intézni, hogy egyszerűbben lehessen vipelni. Mert hiába törlöd el a 90 napot, egy ork nem jut fel vip nélkül.
(Ill ha a kisebb klánok nem egymás pénzügyi helyzetének elrontásával lennének elfoglalva, hanem erősödnének)

Tény hogy nem lenne gond ha a vipelésre több lehetőség is lenne, de a jelenlegi rendszer sem elérhetetlen szerintem. Felhívod a bankod és megkérdezed hogy milyen kártyájuk van ami alkalmas a pay pal rendszerben történő fizetésre és igényelsz egy ilyen kártyát. Én a rafinál az electronért fizetek éves szinte 1500ft-ot a visaért pedig 3000ft-ot, szóval nem egy életveszéles összeg a visa.

Remedy 01-30-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 70294)
Ilyet ne mondj, szerintük ők játszanak, és a többiek tevenevelgetnek :p

Szerintem viszont még mindig a morálromlás valamilyen formája a megoldás... Gondolj bele: mondjuk 7000 kör itán elkezd romlani, utána még elég sokáig ki lehet húzni adakozással, de előbb-utóbb kénytelenek lennének mozdulni.

ezt a moralromlast surgosen felejtsd el, nevetseges :)

Westie 01-30-2007 20:10

Nem értem, hogy miért kell mindig, mindent megváltoztatni azért, mert egyeseknek nem megy a játék. Minek morálromlás meg egyéb sületlenségek? 2500 köre ott vagyok A-ban, a feljutásomat a topba nem a topklán akadályozta meg, hanem a szövivezérem rossz döntései, jó játékosokat rakott ki, akik most Monróék klánjában vannak :S, és rosszakat vett be. Igen, sokat vesződtem az orimmal, de Ti már megint harc nélkül akartok elsők lenni! (magyar topklán ellen is folyton lázadtatok.) Semmiképp sem az a megoldás, h elmozdítjuk a topot a szabályok megváltoztatásával.

lacqa 01-30-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by laci (Post 70294)
Ilyet ne mondj, szerintük ők játszanak, és a többiek tevenevelgetnek :p

Szerintem viszont még mindig a morálromlás valamilyen formája a megoldás... Gondolj bele: mondjuk 7000 kör itán elkezd romlani, utána még elég sokáig ki lehet húzni adakozással, de előbb-utóbb kénytelenek lennének mozdulni.

szerintem nem kéne erőltetni ezt a morálromlásos dolgot :) azzal csak a ló túloldalára kerülnénk. én elsősorban forogni szeretek a lenti csoportokban, de ha két orival játszanék komolyan, akkor simán el tudnék tölteni akár 10-20 ezer kört is az A-ban úgy hogy értelmesen játszom közben, méghozzá úgy hogy más a játékélmény mint a többi csoportban.
szerintem az A-ban teljesen el kellene törölni a 90 napos időkorlátot, hiszen az egész játéknak az az elsődleges mondjuk így: "legmagasztosabb" célja, hogy ott a legjobb legyél. az meg szerintem ne legyen VIP-hez kötve.

Kisbér 01-30-2007 20:32

Én egyébként alapvetően nem értem ezt a 90 napos dolgot... Goldy, Ati magyarázzátok már el, mint a játék adminjai, hogy ezt a szabályt miért vezettétek be...

Tényleg nem értem...

(vagy ha valaki tudja, mondja el :D)

Westie 01-30-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 70316)
Én egyébként alapvetően nem értem ezt a 90 napos dolgot... Goldy, Ati magyarázzátok már el, mint a játék adminjai, hogy ezt a szabályt miért vezettétek be...

Tényleg nem értem...

(vagy ha valaki tudja, mondja el :D)

Szerintem azért, h pörögjenek a csopik. Csak ez A-ban meghalt, lentebb lehetett teljesíteni

laci 01-30-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Westie (Post 70326)
Szerintem azért, h pörögjenek a csopik. Csak ez A-ban meghalt, lentebb lehetett teljesíteni

Azért lentebb sem pörög... A 3/G-ban 70 játékos van, annak kb.a fele szabadságon. Esemény semmi. Ez a 90 nap tényleg fölösleges, a Hódító is jól működik nélküle.

Westie 01-30-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by laci (Post 70334)
Azért lentebb sem pörög... A 3/G-ban 70 játékos van, annak kb.a fele szabadságon. Esemény semmi. Ez a 90 nap tényleg fölösleges, a Hódító is jól működik nélküle.

Ha nem lett volna a 90 nap, akkor az elején nagyon kevesen léptek volna szintet, mert mindenki tkeit írt volna.

All times are GMT +1. The time now is 02:04.