![]() |
Quote:
Szóval 16. hely a top széle... 20-an vagyunk a 2 szöviben.. Tehát 4 ember tudna a kinn lenni a topból... Mivel ha kikerülsz 3-al csökken körönként, így forogva megszüntethető, hogy ne legyen topköröd, csak minimális mennyiségben... Pár ember szabin van, úgy simán kivitelezhető a dolog :D Tehát ez alapvetően szerintem nem megoldás... |
Sziasztok!
Szerintem az lenne a megoldás, ha Ati el tudná intézni, hogy egyszerűbben lehessen vipelni. Mert hiába törlöd el a 90 napot, egy ork nem jut fel vip nélkül. (Ill ha a kisebb klánok nem egymás pénzügyi helyzetének elrontásával lennének elfoglalva, hanem erősödnének) |
Quote:
Tény hogy nem lenne gond ha a vipelésre több lehetőség is lenne, de a jelenlegi rendszer sem elérhetetlen szerintem. Felhívod a bankod és megkérdezed hogy milyen kártyájuk van ami alkalmas a pay pal rendszerben történő fizetésre és igényelsz egy ilyen kártyát. Én a rafinál az electronért fizetek éves szinte 1500ft-ot a visaért pedig 3000ft-ot, szóval nem egy életveszéles összeg a visa. |
Quote:
|
Nem értem, hogy miért kell mindig, mindent megváltoztatni azért, mert egyeseknek nem megy a játék. Minek morálromlás meg egyéb sületlenségek? 2500 köre ott vagyok A-ban, a feljutásomat a topba nem a topklán akadályozta meg, hanem a szövivezérem rossz döntései, jó játékosokat rakott ki, akik most Monróék klánjában vannak :S, és rosszakat vett be. Igen, sokat vesződtem az orimmal, de Ti már megint harc nélkül akartok elsők lenni! (magyar topklán ellen is folyton lázadtatok.) Semmiképp sem az a megoldás, h elmozdítjuk a topot a szabályok megváltoztatásával.
|
Quote:
szerintem az A-ban teljesen el kellene törölni a 90 napos időkorlátot, hiszen az egész játéknak az az elsődleges mondjuk így: "legmagasztosabb" célja, hogy ott a legjobb legyél. az meg szerintem ne legyen VIP-hez kötve. |
Én egyébként alapvetően nem értem ezt a 90 napos dolgot... Goldy, Ati magyarázzátok már el, mint a játék adminjai, hogy ezt a szabályt miért vezettétek be...
Tényleg nem értem... (vagy ha valaki tudja, mondja el :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:04. |