![]() |
yx (#yyyyyy)
2007-01-ez is tegnapi Helyezés: mpf! Érték: 12420 Hy Everybody! Sikerekben gazdag BUÉK-et kivánok!!!! Szövimbe várok egy fél-elfet, sürgősen. Min 1000 toli. MNT, MNT, MNT... Neki aztán tényleg nagyon sürgős, talán 1 ork is eleget tenne a feltételeknek;) (habár én már a BUÉK kívánásában is érzek némi kontrasztot, de a jó szándék megvolt:D :D :D ) |
nem ertem, miert lovagoltok a "min." kifejezeseken :P
azt irja, hogy legalabb annyi toli legyen :) lehet hogy hadis fel-elfet keres :D |
Quote:
|
xy (#xxxxxx)
2007-01-mostanában Helyezés: he? Érték: 9015 Keresnénk Harci kedvű szövetségbe embereket, kifosztani a gyengéket, megtámadni a vételeneket, elpusztitani az ellenséges földeket, és megölni az ártatlanokat:) de kedves ember :D:D |
"hadi lo/ij ori kerestetik a kornyekrol
12 k pacival kibekulnek..+ij" Nézz távolt! :D |
Helyezés: xxx
Érték: xxxx Szövetségest keresek! Egy varist, tolis és hadist, szóval mindenki jöhet aki a környéken van. Követelményem 20k sereg /vari, toli, ló stb. ami van./ xxxxx (#xxxxx) Azért nem mindegy, hogy 20k varázsló vagy 20k tolvaj... |
Quote:
|
2007-01-04 19:52:18
Helyezés: xxx Érték: 33171 varist vagy sok varival (10ezer) rendelkező tolist keresünk egy gyöngyszem ismét!!:D |
Quote:
|
hát én 700 hekin nem neveznék "soknak" 10k varit még egy hadisnál sem!!
és egy ilyen ori nem erősíti,hanem gyengíti a szövit szerintem! |
All times are GMT +1. The time now is 17:26. |