Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Nagy orik előnye (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=117)

Xeper 10-28-2006 16:24

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 38601)
Mondjuk egy törpének elég kevés a 30% de akkor korlátozd le a tanyákat is van aki abból él nem is rosszul:D

Felőlem lehet 30% termelő a tanyákkal együtt is :D

Mi a baj a 30%-kal? Ne egy ország termelje meg egy egész klánnak a vagyont, akkor semmi baj nincsn 30% termelő területtel. Klánszinten szerintem nem rossz -és még mondhatsz jobbat is ;)
Amúgy a 'nem is rosszul' és az 'extrém jól' között van egy kis különbség...

Serg 10-28-2006 16:37

És megint csak azt kell mondjam hogy a javaslatot adók többsége önmagából indul ki és azt hiszi mindenkinek irreális éplistája van a topban!Bárkinek akit érdekel számokkal is tudom bizonyítani hogy ez nem így van a top 9 ben

Láma 10-28-2006 16:40

De az most csak rajtatok múlik, se klánszinten, se egyéniben közeletekbe nincs ellenség. Vagy nem így van?

Serg 10-28-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 38603)
Felőlem lehet 30% termelő a tanyákkal együtt is :D

Mi a baj a 30%-kal? Ne egy ország termelje meg egy egész klánnak a vagyont, akkor semmi baj nincsn 30% termelő területtel. Klánszinten szerintem nem rossz -és még mondhatsz jobbat is ;)
Amúgy a 'nem is rosszul' és az 'extrém jól' között van egy kis különbség...

Jó de én arra gondoltam hogy egy törpének korlátozod a termelőterületét többfajta épületből addig az elf egy fajtából tarthat sokat

Xeper 10-28-2006 16:43

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 38605)
És megint csak azt kell mondjam hogy a javaslatot adók többsége önmagából indul ki és azt hiszi mindenkinek irreális éplistája van a topban!Bárkinek akit érdekel számokkal is tudom bizonyítani hogy ez nem így van a top 9 ben

Csinálj lent egy törpét több mint 30% bányával, és védje meg magát! -szerintem nem egy átlagos ország lesz az (kb 40% marad neki kocsma-templom-barakk fenntartására) :)

Serg 10-28-2006 16:43

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 38606)
De az most csak rajtatok múlik, se klánszinten, se egyéniben közeletekbe nincs ellenség. Vagy nem így van?

De igy van viszont én nemszeretem a táporikat és akkor hol is van a Nagy orik (tisztességtelen)előnye?
Arról beszélünk ami nincs is igazából és ez komikus!

Serg 10-28-2006 16:45

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 38608)
Csinálj lent egy törpét több mint 30% bányával, és védje meg magát! -szerintem nem egy átlagos ország lesz az (kb 40% marad neki kocsma-templom-barakk fenntartására) :)

Mint mondtam nem vagyok ellene a 30% os korlátnak mert kb reálisnak látom,de ha akarod meg lehetne védeni csak a klántagoknak eggyütt kell mozogni a törpével

Láma 10-28-2006 16:46

Jó, de ha maximalizálva lennének a termelő épületek, akkor nektek nem esne károtok, csak ha ki akarnátok használni helyzetbeli előnyötöket, de nem akarjátok ezek szerint:)

Serg 10-28-2006 16:47

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 38612)
Jó, de ha maximalizálva lennének a termelő épületek, akkor nektek nem esne károtok, csak ha ki akarnátok használni helyzetbeli előnyötöket, de nem akarjátok ezek szerint:)

Ezért irogatok ide hogy olyanért ne büntessenek már amit nem követek el

Xeper 10-28-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 38610)
Mint mondtam nem vagyok ellene a 30% os korlátnak mert kb reálisnak látom

Ha ne mvagy ellene, akkor kicsit segíthetnél, hogy szerinted mit is lehetne ezen csiszolni a használhatóság érdekében, hiszen te látsz most bele legjobban a nagyorik 'lelkivilágába' :)

All times are GMT +1. The time now is 03:49.