![]() |
Quote:
|
Kicsit késve, de mi is odaértünk. Remélem legközelebb több időnk lesz.
|
Én nagyon jól éreztem magam, de még jobb lenne, ha legközelebb többen mennénk. :rolleyes:
|
Beigért beszámoló by Cassandra :)
No szép jóreggelt mindenkinek.
Ahogy igértem(fenyegetőztem vele) most megírom rövidke beszámolómat. Reggel a Hősök terére érkezve egy kockává fagyott Pumát találtam, majd percekkel késöbb kezdtek szálingózni szépen lassan a többiek is: tdomo, Liza és vulpi, végül megkésve bár, de törve nem Szecsa. Mikor a létszám teljesnek bizonyult beálltunk a sorba, kibéreltük a korikat(aki nem hozott), magunkraöltöttük és irány a jég. Mintegy figyelmeztetésként közöltem, hogy ha rálépek tuti egyböl elesek... Nem hittek nekem... Nem is így lett, hanem jégre lépés után haladtam max. másfél métert és akkor...:D Kellemes három órát töltöttem a jégen, javarészt űlve( hatszor estem el végül). De megnyugtató, hogy nem csak egyedül én üldögéltem időközönként.:D Nagyon jól éreztem magam még így öt év kihagyás és bénázások közepette is. Utána még beszélgettünk egy nagyot és mint mostanában szinte bárminél, aminek köze van a Hódhoz, itt is szóba került Harcosok:D, az alaptéma természetesen a Hódító volt. A nap egyenlege két pukli és három azonosíthatatlan színü, folyamatosan növekvő terjedelmü folt.De még így is megérte.:) Köszi az ottlevőknek, hogy megjelentek, akik meg most kihagyták remélem legközelebb eljönnek.:) |
Quote:
|
Quote:
Ja, aztán este meg azt mondták, hogy biztos verlek... ;) :D No várjuk a képes beszámolókat! :) |
szoval, tenyleg jo volt :)
Cassandra, a foltok llegalabb emlekeztetnek egy ideig Teged :D :D |
Nos akkor én is írok egy beszámolót:D
Mi 9-kor elindultunk a korizás felé vulpival (de furi ezt a nevet írni...:rolleyes: )... A tömegközlekedés kiszámíthatatlansága miatt is, sikerült a félből 35-öt csinálni:D... Odaérve kerestük a kék hóembert, de nem találtunk egyet sem, pedig be lett ígérve, majd 3 gyanús alakhoz odamentünk:D Elsőre belőttük a hódosokat:D Aztán 10-ig tárgyaltunk, amíg el nem nyitottak... Kori a lábra...:D És én nem a jégrelépés után estem el először, hanem utána 1 perccel, és mindenki rájött, hogy nem szoktam túlozni tehetségemet illetően... Aztán (Cassandrával ellentétben) engem volt aki elkapjon, így csak 4-et estem... Fél 12-kor mi leléptünk ebédelni... Üdvözlet Szecsának, akitől nem tudtunk elköszönni, mert mindenhova Ltűnt... |
Quote:
Sose estem ekkorát még térdre... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:12. |