![]() |
pedig az a lol h nem abban van a nehezseg h vegiguljem az 1000 kör miutan mar elertem a szukseges hekit ahhoz h pörögjön a top... hanem abban csezze h elerjem azt a hekit :)
ha meg elertem onnan senki nem ut le szoval siman eleg lenne a 336kör is... |
ok,az megfelelő :)
inkább az érdekelt volna hogy a topkör hogy legyen... elhangzottak olyan vélemények hogy ne kelljen top kör, vagy hogy maradjon top 30 vagy top 50... most így elgondolkodva kicsit érdekesen jönne ki hogy vki fel szeretne vinni teszem azt egy két személyiséges orit a kláncsopiba, aminek a menete a következő lenne: üt cc 900k pontig vagy fölé... para hogy hatalmas a távok, meg hogy nem tud fedezni, pedig azt kellene a bányák miatt, meg nem tudom... na ha felért 900k pont fölé és elkezdenek telni a top körök, rebeg egy hálát, majd ha megvan az X top köre, bebont usgyi 1700 (2400?) hekire és lép... hm, nem valószínű hogy ilyen lesz :) |
Quote:
A normál köridőnek meg sztem mindegy mennyit adunk meg,lehet akár 1000 is,mert hogy 1000 kör alatt nem sokan mennek fel 20k hekire,az biztos :) De azért ne 5000 legyen nyilván. Sztem a 2000 reális lenne. |
Quote:
Azt,hogy ne a top30-ból lehessen lépni,Ati előbb eléggé ellenezte. |
jó.
én akkor csak annyit kérdeznék hogy ki fog fellépni ebbe az új csoportba? 1k topkör kell majd, akkor max azok fognak fellépni akik most is lépéskészek D-ben..na de ezt sem sokan fogják megtenni hszen több 10k hekit kell majd bebontani h léphess...inkább lefordulnak helyette szvsz. tehát ebben a formában nagyon minimalizálva lesz a fellépők száma..ahogy Never is mondta, fellép Hulla meg Crazy csomó orival és mire vki is még fellépne melléjük, már multihelyzet lenne a csopiban... ezt szvsz senkinek nem lenne az érdeke. ha nem kellene top kör ahhoz h fellépj a kláncsopiba (forduláshoz H-ból kellene), akkor máris csomóan fellépnének és végre lenne egy aktív csopi. ez főleg Atin múlik, aki nemet mondott erre, talán átgondolja megint a dolgot... |
Kp: te képes voltál Dben felmenni és kontinensnyi orikat csinálni. gratulálunk hozzá. Azonban most nem ez a kérdés! Neked volna kedved klános rendszerben játszani egy gyorsan pörgő csopiban? Ahol esetleg vannak korlátozások hogy csak egy klánban lehetsz? Van úgy kedved játszani hogy maximalizálva van a föld, így egy idő után eléred a maxot és esetleg fordulsz és újrakezded? Ha szeretnél és van hozzá konstruktív ötleted akkor íd be lécci, mindnyáan örülünk neki. De ne itt sírj léccilécci!!! Mert amiért van orid olyan magasba és amiért olyan sokaknak ez megadatott elrontottátok a mi játékunkat, mert esetleg az újak még szeretnék élvezni a játékot;)
|
Az én véleményem az hogy az elején ne kelljen topkör, tehát most bármelyik ori léphessen, és csak utána kelljen, de akkor is csak 336kör. Lelépéshez viszont sztem ne 3000sima kör kelljen hanem több, hogy megérje inkább fentről fordulni.
|
sztem is ugy lenne jo h par hétig v 1 honapig topkör nelkül lehetne lepni, mint anno volt a földlimit kiiktatasa
persze a földlimit ugyanugy 1700heki lenne csak a topkört nem kene leülni... es 1 honap utan mikor sok ori eltunik a leendo Hbol ujra kellene top30 a Dbe lepeshez v vmi ilyesmi :) |
egyetértek :)
mindenképpen hasznos lenne egy ilyen engedmény a csoport megnyitása után pár napig/hétig. |
támogatom amit írtatok, hogy ne kelljen top kör a kezdeti időkben, így fel lehetne tölteni a csoportot valamennyire :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:45. |