![]() |
ide lehet bemásolni konkrét adatokat?
|
Quote:
|
Quote:
tehát nem. akkor viszonz csak így el kell hinned. Új szabályok miatt van. uccsó 4 ütésnél alámbonthatott. meg első ütés után ugyebár frissült a pontérték. |
Quote:
De ezt eddig is megtehette ebben semmi újdonság nincs a 3 heki meg 100 hekis ori volt? |
Quote:
én is számoltam, és nem jöttem rá a titok nyitjára. azt 280 hekiről ütöttem le. onnan is kellett volna jönnie min 6-7 hekinek, ha alámbontott. |
Quote:
Vagyis valami ilyesmi van... :) |
Amugy eddig a szavazas eleg meggyozonek tunik.....
Kar, hogy nem hivatalos.... :) |
Eddig nem szóltam bele nagyon a témába, de most talán megfogalmazódott bennem, hogy a változtatás hátrányos következményei (szövitámadások-többszörös támadások kiszámíthatatlansága) nagyobb probléma, mint az ha valakit (aki bután kitámadott) nagyon meg lehet büntetni.
Az mindenképpen kívánatos lenne, ha egy szövi vagy klán több országának a seregei akik azonos körben ütnek be ugyanoda azok mindenképpen azonos irányból is üssenek. Ha több sereget is küld az egyik az már tulajdonképpen mehetne felülről is de ehhez a támadás indításakor ismerni kellene a beütések sorrendjét. A fentiek miatt sok fejtörés után az 1-es pontra szavaztam. |
Az 1. pontra szavaztam.
Az előttem szólók már minden indokot leírtak, és ezekkel teljesen egyetértek. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:18. |