![]() |
Quote:
A 10. klán miért lenne visszatámadó? Nincs is hadüzije X részklánnal. Hogy támadna vissza? |
Quote:
Egy támadott klánrész sztem nem lehet részklán mivel a tagjai nem is tudnak róla, hogy részklán lettek. Mégis milyen alapon akarod őket kiiratni a pontlistára? |
Quote:
|
Quote:
értelemszerűen nem a támadott klán rész jelenik meg, hanem a kijelölt vissztámadó részklán. |
Quote:
Ha az eredeti javaslatomhoz képest beleteszel ilyesmit, hogy jelenjen meg a részklán a pontlistában(ami a javaslatban nincs ugye) és ez felvet számodra problémákat akkor még mindig ott tartunk, hogy mi a fenének jeleníted meg a részklánt a pontlistában? |
Végig olvastam talán még meg is értettem:)
Lenne egy kérdésem: A támadás meg fog jelleni a kronikában vagy sem? Monro azt mondod, hogy a támadott ori kap 24 orát átépitkezésre. Ugyebár az épitkezés bontással is jár ami érték változást eredményezz amiböl sok mindenre lehet következni mindenképp felhivja a környezö szövik figyelmét, hogy mozgás van. a célja a javaslatnak a nagy klánok támadhatósága. Szerinted kik nyernek ezen? Szerintem épp ök. Minél feljebb van egy klán annál ritkább a környéke. Van egy nagy klán senki nincs körülötte van egy kisebb aki mellet 1-2 más klán is van. A nagy klán létre hozz egy részklánt beüti a kisebb klánt aki vissza kisérheti szinte full kitámadással mert ö esetleg temelö orikat is be kell vegyen, hogy kitegye az adott értéket és ha mázlija van nem jönnek rá a mellette lévö klánok. 1körben veszit x heki második körben ha vissza kiséri a nagyobb klánt vezéjesztetti magát, hogy a 1-2szomszéd klán közbe beüti. Másik esett van egy kisebb klán vegyük azt, hogy nincs körülötte senki (optimális esett). Létre hozz egy részklánt és kijelöli egy nagyobb klán részét támadásra. A nagyobbik klán kap 24órát épitkezésre ö anyagilag ezt megtudja tenni. Kiállit ö is egy 3-4fös rész klánt full hadival és ha meg mozdul a kisebbik klán egyböl leüti. A kisklánnak továbbra sincs semmi esélye egy nagyobbat beütni ha jól láttom a kisebbeket viszont a nagyok támadhatják. Javits ki ha valamiben tévedek. |
Quote:
Tehát ha 1-es anyaklán része elfoglal x hekit 2-es anyaklántól akkor ez lenne az esemény: 1-es (anya)klán megtámadta 2-es (anya)klánt és elfoglalt x heki földet. |
Quote:
|
Quote:
Amugy az ötletet nem elvetendönek javaslom csak még van amit csiszolni rajta szerintem. Sajna nekem nincs túl nagy tapasztalatom 1/a-ban de amelyik javaslat most van érvényben az szerintem a nagy klánokat segitené. Azért gondolkodom valami konstruktivan is.:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:48. |