![]() |
Quote:
szóval összegzem, 1. remy 2. én 3. lotr ákos 4. kutyulee 5. ardi 6. ákos haverja számokat nem írok, mert remy nagyon kb. dupla annyit nyert, mint én. dehát ez van :) köszönöm, akikkel ezt a jó időt együtt tölthettem. és gyertek még még még! |
Quote:
|
parancsolj. kétszer jött le nekem az A-A, egyikszer kicsi hívásra is eldobta mindenki, másodszor elrontottam, nagyot hívtam, akkoris eldobta mindenki.
nagy blöfföket nyílván sosem tudjuk meg :) amit megtudtunk ákos haverja már nem tudom mire mondott all in-t ellenem. talán Q-Q-9 a flop, nekem A-9. prefloopra nem emlékszem mi volt, de ketten maradtunk. all in-t mondott 4-9,re talán, hát elhullt csatában a derék szerencsémre :) remy meg párszor hatalmasat mákolt, így zárta +2500-3000 fortinttal a játékot :) nekem nagyjából alapvetően jók jöttek. igazán beszari volt majdnem mindenki, kicsit is emelt vki máris dobta. persze én is ha nem volt semmi :D |
hol játszottatok illetve volt e cigifüst?
|
egyetem kávézó nevű helyen, a gellért térnél. cigifüst meg volt sajnos, mivel ez egy kocsma alapvetően.
|
Quote:
|
azért szerintem annyira nem volt súlyos. én mondom neked mint nemdohányzó ;)
|
Quote:
|
neked jöttek a lapok, nekem nem. ez mázli :)
|
Quote:
A múltkor nekem is ezt mondták bár nem értem, h miért:D 7 magas straight flösh után egy dáma és egy király póker jött le:D :D :D Aznap 2 partit nyertem, de télleg hatalmas mákom volt, mert a fullok is jöttek rendesen talán 3 jött ki abból is:D |
All times are GMT +1. The time now is 02:11. |