Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Ati 07-18-2010 20:54

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258429)
Ha minden érintett beleegyezne, aki még érdekelt lehet a végelszámolásnál akkor sztem nyugodtan tehetnél kivételt...

Néha tényleg nem értelek. Amikor a saját érdekedet kell nézni, akkor tegyünk gyorsan kivételt. Amikor másét, akkor nehogymár kivételezzünk.

Eldöntötted már rég a kérdést: mindenféle kivételezést kizárattál, mert az van leírva. Így hát amikor Neked lenne valami jó, akkor sem kivételezünk, nem csak akkor, amikor más szeretne valami apróságot.

Pool 07-18-2010 20:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 258430)
Néha tényleg nem értelek. Amikor a saját érdekedet kell nézni, akkor tegyünk gyorsan kivételt. Amikor másét, akkor nehogymár kivételezzünk.

Eldöntötted már rég a kérdést: mindenféle kivételezést kizárattál, mert az van leírva. Így hát amikor Neked lenne valami jó, akkor sem kivételezünk, nem csak akkor, amikor más szeretne valami apróságot.

Nem kértem magam miatt, hiszen nekem az augusztus ugyanúgy jó, mint a július volt, nem kell dolgoznom. Csak gondoltam, kicsit pörgessük meg, minek 2 hét pihenő?
De ha nem, akkor nem...

Ati 07-18-2010 20:59

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 258431)
Csak gondoltam, kicsit pörgessük meg, minek 2 hét pihenő?

Mert ez hosszú hónap, és még van belőle 2 hét, mielőtt új hónap kezdődne.

Pool 07-18-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 258432)

Nem hosszabb, mint a március/május volt :)
De, ok tőlem ráér

Ati 07-18-2010 21:48

A jelentkezési lehetőséget is levettem. A valamivel több mint 100 jelentkező közül ennyien maradtunk hát. 25-3-an. :)

J.Ati 07-19-2010 03:23

Nekem kell a két hét pihenő!
Örülök is, hogy így alakult.

Bobesz bá 07-20-2010 14:24

Nyekem is kell két hét pihi. Nem bánom, hogy most erre nem kell koncentrálnom. Az Arénába se lépegetek be valami gyakran:)
Ha Boszi nem szedné le a fejemet, akkor elmentem volna megint fél éves szokásos hód pihimre :)

Fefe013 07-20-2010 15:20

Én jövő héten megyek nászútra, úgyhogy, nekem is jól jön a szünet, meg mostanában még kevesebb a jó időpont számomra (mivel nagyon kevés a szabadidőm), így kezdődjön csak jövő hónapban a köv forduló....

Szesy 07-20-2010 21:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 258432)

És máris vége ennek a fórdulónak....

Nem lehetne kicsit jobban elosztani, elhúzni az időpontokat az adott hónapra?

Ebben a fórdulóban nem tudtam részt venni mert a munkám nem engedte, most, hogy látom a fényt az alagút végén meg már nincs párbaj.

Ati 07-20-2010 21:29

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 258561)
És máris vége ennek a fórdulónak....

Nem lehetne kicsit jobban elosztani, elhúzni az időpontokat az adott hónapra?

Ebben a fórdulóban nem tudtam részt venni mert a munkám nem engedte, most, hogy látom a fényt az alagút végén meg már nincs párbaj.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 240591)
A párbajok a hónap első 3 hetében kerülnek megrendezésre, a fennmaradó idő szünet.

Így lett meghirdetve a párbajsorozat. Ez így a legkövethetőbb.

All times are GMT +1. The time now is 00:53.