Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

#Lopakodó# 06-27-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 105691)
Valóban, ott nem heki vesztés hanem, törlés meg fordulás volt ;-)

Nem nem nem arra gondoltam:-)

Steve 06-27-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 105691)
Valóban, ott nem heki vesztés hanem, törlés meg fordulás volt ;-)

ami nem jár közvetlenül mások ingyenföldhöz juttatásával...

Ez esetben elhiszem Zsáninak amit mond de ha legközelebb ilyen lesz valszeg ugyanígy fogok reagálni. ez kábé a hibahatár lehet, ránézésre nem túl nehéz megállapítani hogy így néz ki egy földleadás :)

Zsáni 06-27-2007 13:13

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105696)
ami nem jár közvetlenül mások ingyenföldhöz juttatásával...

Ez esetben elhiszem Zsáninak amit mond de ha legközelebb ilyen lesz valszeg ugyanígy fogok reagálni. ez kábé a hibahatár lehet, ránézésre nem túl nehéz megállapítani hogy így néz ki egy földleadás :)

itt kezdődik a probléma...hogy meg se várjátok, amíg az ember bárminemű magyarázattal szolgál, ti ítélkeztek...
és nem érdekel ki mit hisz el....

Alba 06-27-2007 13:38

Ugye most ne maz lesz mindenhol a központi téma hogy ha 1-2 nél több sereg megy be valahova hogy földleadás földleadás.
Kicsit azt hiszem kezd nevetségessé válni.

Szerintem kevés olyan ember van aki hodizoik és ne támadott volna ki mondjuk fullra vagy ne lett volna figíylmetlen.Én is soroztam mar meg jatekost és én is kpatam 4-5 ütést egyszerre...

Vésd 06-27-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 105699)
Ugye most ne maz lesz mindenhol a központi téma hogy ha 1-2 nél több sereg megy be valahova hogy földleadás földleadás.
Kicsit azt hiszem kezd nevetségessé válni.

Szerintem kevés olyan ember van aki hodizoik és ne támadott volna ki mondjuk fullra vagy ne lett volna figíylmetlen.Én is soroztam mar meg jatekost és én is kpatam 4-5 ütést egyszerre...

Majd a nagy népi ítélőszék eldönti, hogy földleadás vagy figyelmetlenség volt:)

Alba 06-27-2007 13:51

De sose fognak tudni jo itelete hozni hiszen nem ismerki az adott esetet (1-2 kiveteltol eltekintve)

Steve 06-27-2007 14:04

Ez szép és jó. De tán azse megoldás hogy szökőévente egyszer kirakatper, amúgy meg szürke fátyol a szemen...

Zsáni 06-27-2007 14:09

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105704)
Ez szép és jó. De tán azse megoldás hogy szökőévente egyszer kirakatper, amúgy meg szürke fátyol a szemen...

viszont az se, hogy itt csámcsogjatok a dolgokon...
ha valami jksz gyanús, úgy tűnik földleadás, jelentsétek. és akkor az embernek talán nem fordul föl a gyomra a társaitól, és a hozzáállásuktól.

Steve 06-27-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 105707)
viszont az se, hogy itt csámcsogjatok a dolgokon...
ha valami jksz gyanús, úgy tűnik földleadás, jelentsétek. és akkor az embernek talán nem fordul föl a gyomra a társaitól, és a hozzáállásuktól.

Miért érzed magad vérigsértve ha nemis érdekel az egész és hagyod az oreit a süllyesztőbe? :)

Zsáni 06-27-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105709)
Miért érzed magad vérigsértve ha nemis érdekel az egész és hagyod az oreit a süllyesztőbe? :)

szó nem volt róla, hogy hagyom az orit a süllyesztőbe. Az, hogy eddig nem értem rá, az egy sajnálatos probléma. De leszabiztam majd az összes orim, 1 van hátra. és ha majd egyszer lesz lehetőségem, és kedvem, visszajövök.

nem érzem magam vérig sértve. a játék és az emberi kapcsolatok pedig megint más tészta...

All times are GMT +1. The time now is 08:53.