![]() |
Quote:
|
Quote:
Ez esetben elhiszem Zsáninak amit mond de ha legközelebb ilyen lesz valszeg ugyanígy fogok reagálni. ez kábé a hibahatár lehet, ránézésre nem túl nehéz megállapítani hogy így néz ki egy földleadás :) |
Quote:
és nem érdekel ki mit hisz el.... |
Ugye most ne maz lesz mindenhol a központi téma hogy ha 1-2 nél több sereg megy be valahova hogy földleadás földleadás.
Kicsit azt hiszem kezd nevetségessé válni. Szerintem kevés olyan ember van aki hodizoik és ne támadott volna ki mondjuk fullra vagy ne lett volna figíylmetlen.Én is soroztam mar meg jatekost és én is kpatam 4-5 ütést egyszerre... |
Quote:
Majd a nagy népi ítélőszék eldönti, hogy földleadás vagy figyelmetlenség volt:) |
De sose fognak tudni jo itelete hozni hiszen nem ismerki az adott esetet (1-2 kiveteltol eltekintve)
|
Ez szép és jó. De tán azse megoldás hogy szökőévente egyszer kirakatper, amúgy meg szürke fátyol a szemen...
|
Quote:
ha valami jksz gyanús, úgy tűnik földleadás, jelentsétek. és akkor az embernek talán nem fordul föl a gyomra a társaitól, és a hozzáállásuktól. |
Quote:
|
Quote:
nem érzem magam vérig sértve. a játék és az emberi kapcsolatok pedig megint más tészta... |
All times are GMT +1. The time now is 08:53. |