![]() |
kutyim ugatja az asztal lábát:D :D
|
Quote:
Demjén Ferenc - Hogyan tudnék élni nélküled |
Quote:
Na persze.:P Kentaur - Tűz |
Quote:
Máté Péter - Majdnem szerelem volt |
Quote:
Ákos - Csak Te vagy Csalódtam bennük és mindenben, Csalódtam bennük csak Benned nem, Új lángok égnek a szívemben. Sokat tanultam Tőled, Tanultam hinni és várni, Erőt merítek Belőled, Ezt nem is értheti bárki... Titok vagy, nekem megfejthetetlen, Taníts a szavakra, emelj fel engem! Tiéd vagyok, őriz a lelkem. Amit nekem adtál, azt én elfogadtam, És hittem Benned, pedig nem is tudtam, Hogy hitem örökre megmarad, Semmim sincs, csak Te vagy, Csak Te vagy... Utadat álmok szegélyezik, Benned a békesség uralkodik, Hívnálak én is, maradj ma itt. Táncoló árnyék szobám falán, Oltalmazz engem, vigyázz ma rám, Velem vagy mindig, ha szóra nyílik a szám... Amit nekem adtál, azt én elfogadtam, És hittem Benned, pedig nem is tudtam, Hogy hitem örökre megmarad, Semmim sincs, csak Te vagy, Csak Te vagy... Na mára még egy utolsó Ákos (- Virrasztó) ezekután:) |
akkor a tiszteletedre a következő számom:
Zanzibár - Az igazi nevem:) |
Ismerős Arcok - Erdély 2003
|
Épp gourmand-kodom:
Chris Rea és Natasha St Pier egymás után :D:D |
Edda - Elmondom majd
|
Billy Talent - RED FLAG
Cast off the crutch that kills the pain The red flag waving never meant the same The kids of tomorrow don’t need today When they live in the sins of yesterday |
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |