![]() |
Quote:
|
igen, köszi, többet nem szólalok meg, ígérem
|
"Hy!Szövibe szeretnék lépni valakivel!Tőlem akármiléyen faj lehet,mindegy!Én amúgy fél-elf vook!Rég játszom,de egy kicsit méd kezdő vook!Ha lehet akkor ne kezdő legyen,és tudjon szövit kötni me én még nem took!"köszi!"
üdvözlettel: ******" |
mijazza took ? :D
take took taken? :D Valami ilyesmiről már hallottam... :D:D |
Jé tényleg... látod, a hirdetésében még arra is figyelt, hogy az angol rendhagyó igéket is tanítsa az olvasóknak. Dícséretes.
|
"Sziasztok van még egy teljes hely a szövimbe!!!
Ha lehetséges hadis legyen!!! MAX 2kör távolságból!!! Várom az ájánlatokat. " Az ilyeneket bírom: Max 2 kör... Szerencsétlenek hogy tudnának közelebb kerülni? :D Meg van olyan szövi, ahol nem teljes helyek vannak kiadók? :D Ha egy szöviben csak 3,5-en vanak, akkor mivan? kapnak 5% védelmi bónuszt? :D Vagy cak akkor ,ha a 0,5 szövitag elmegy szabira? :D |
Quote:
|
Ez se rossz. Azóta talán már meg is találta a negyediket. Meg az ötödiket is :D
"Takarítóvállalat munkát vállal! Dühös valakire? Gonosz volt magával? Nem tudja elfelejteni, amit Önnel művelt? Ön jó helyre jött, a Takarítóvállalat megoldja problémáját! Várjuk azon leendő két körön belül lévő ügyfeleinket negyediknek, akik ilyen mentalitásúak :) Jó munkát! " |
Quote:
|
5U
2 hadis kene faj orias vagy gnom kezdo nmkell tipikus hulyegyerekse lenyeg a stabil vedelem es a sok paci:D tökéletes nyelvtani tudás és megfogalmazás :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |