![]() |
2010-01-24 06:01:17Killer Land re (#353982) elfoglalt 769 hektárt Jajde vicces (#118588) országától.
Nagy gratula a "nem túl jól" sikerült ütéshez! |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-01-24 06:01:17 Killer Land re (#353982) elfoglalt 769 hektárt Jajde vicces (#118588) országától. Gratulálok Killer, ez nagyon vicces :) |
ez nem is annyira vicces:D legalábbis nem mindenkinek;)
|
köszi mindenkinek.
|
Ez meger egy kulon gratulat is. (Amugy se tetszik, hogy a bemasolonak nyomjak tetszest, O nem tehet semmirol, csak bemasolja...:D)
Szoval: Gratula, Kill. :) |
innen is grat
szép volt az az 1 milla patás kár hogy felém jött :D sajna a hulye 0 hekis utések miatt nem volt visszatámadás ertelmetlen lenne visszameni mikor százmillio fokozható egységekkel rendelkeznek a piacon elérhető távolságban :) és igazábol nem a legszimpibb hozzáállás hogy miután fokozotávon kivulre rakták a hasonló poziciót betoltő orijuk előszeretettel élvezkednek a pannonén :) holott a pannon joindulatábol tudtak megerősödni anno :) profi stratégák vagytok meg okosan csináljátok a dolgokat nem véletlen lettetek topklán de ettol fuggetlen nem túl szimpi amit csináltok :) mondjuk ez van egyszer fenn egyszer lenn... zsepit ne kuldjetek má van :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Késő bánat :) Amúgy miért nem fokoztál el? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mostmár forditott a helyzet mint régen mar a gun lett akkora fa amibe beletorik a fejszénk.. de igazábol A-ban mindig igy cserélődnek a topklánok hogy vagy kioregszenek a tagok és maguktol lelépnek mikor forrobb a talaj vagy valami mnt-s hátbatámadós jelleggel nem lett volna értelme szerintem 0hekisekkel babrálni késleltetni tudtam volna idővel meg ugyanugy bejott volna a sereg ugy hogy még tarcsi sem marad én inkább agresszorkodásra verném el a lét nem védekezésre ha nem lenne ez a sok hulye klánbol kidobálosdi meg elfokozás orulet A-ban még lehet lenne kedv is harcolni nem csak kotelességtudatbol csinálnám a dolgom sajna a hulye elveim.... |
Lemaradtam valamiről, és már pénzbe kerül a fórumos regisztráció?
Vagy mi az oka annak, hogy ilyen "közös" becenevek születnek, ahol ember legyen a talpán, aki követni tudja, hogy mikor éppen ki ír belőle? Most Ancsa vagy? Mióta játszol 1/A-ban? Vagy nem Ancsa vagy? Akkor miért Ancsa becenevét használod? |
Quote:
270k-t engedtem el hogy kb annyit vigyen mintha alulrol utne ezért nem bontottam ez a szoviknek se teccett annyira meg is jegyezték hogy ennél tobbet vártak tőlem de én igy dontottem hogy xaros 0 hekis utésért egy gombostut nem vagyok hajlando keresztbetenni ezért nem támadtam vissza belefáradtam már hogy azon idegeskedjek hogy megint 0 hekit utottunk ha meglátok egy 0 hekis utést már legszivesebben osszetornék mindent amit érek ez a szerencsejáték jellegu stratégiai játék ami A topban folyik ez nem az amitol megjon a játékkedvem |
Quote:
|
Quote:
es totya torpe is kozos nicket használnak ha jol tudom nem tudtam hogy ez gond és oszintén az a gyerekzár vagy nemtom hogy mondjam az olyan számomra mint a mumus x beirásig meg se jelenik amit irsz 50ig ujjazni se tudsz tiszta rémálom egy uj nicket beüzemelni |
Quote:
Ez olyan ovis dolog, hogy nem regelek újat, mert jajj, nem nyomkodhatom az ujjakat 50 beírásig, más nevében sokkal jobb fórumozni. Kérdezted, hogy gond-e, hogy más nevében fórumozol. Igen, gond. A fórumra való regisztrációkor egy jogi szerződés lépett életbe. Egész biztos, hogy Ancsa tudja, hogy helyette teszel adott esetben olyan kijelentéseket, amikért utána ő lesz felelősségre vonva? Szerintem nem... Pedig jogilag ő a felelős minden beírásodért, hiszen ő egyezett bele a szabályok betartásába az adott becenév alatt. Úgyhogy Ancsa védelme érdekében arra kérlek, hogy ne az ő nevében cselekedj a fórumon, gyanítom, hogy Ancsától kapott teljeskörű felhatalmazás nélkül. |
Quote:
igérem jófiú leszek :D tényleg rémálom elolrol kezdeni az egésszet foleg hogy vagy masfél év mire irok annyit hogy tudjak ujazni és akkor még évekre lennék attol mire irok annyit hogy egy topicot tudjak nyitni esetleg nem vagyok valami szoszátyár tag aki napi 30hsz-t ír nekem az vagy fél év minimum de inkább fejezzuk be ati az offolást :D:D:D priviben majd érdeklodok hogy mi az álláspont és hogyan tovább |
pitííííz kutya, pitííííz....
|
Quote:
Amúgy grat Kill bátinak. |
Fáraó és Ati kontaktjára gondoltam, nem magamra.
|
Quote:
|
Mehetne egyből a megfontolás alatt álló javaslatok közé:D
Ki dolgozza ki hamarabb az Átok vari tulajdonságait elfogadható szintre? :) |
Quote:
én se hoztam volna szinte semmit ha nem megyek utánad. szóval nem kellene az érdektelenséget,és a lustaságot ugyan minek tipusú dumákkal palástolni!én felkeltem hajnalok hajnalán támadni,neked annyira futotta hogy beszedtél némi egységet és kész ennyi a történet nem több. |
Quote:
|
azért nem volt olyan nagy áldozat:)
|
Quote:
|
Quote:
Azért nem csak a "Dipis szösszenetekben" lehet gyilkos nyelvtanú dolgokat olvasni... |
Quote:
nem tudom milyen dumával palástolok és hogy mit de nem hinném hogy szégyenkezni kéne mert befért az a sereg :) |
ja elöbb utobb ugyis befért volna most elöbb volt.
|
Quote:
|
2010-01-25 17:01:08 Anabolic (#589745) elfoglalt 446 hektárt Dorka apukája (#249023) országától. |
Mijaza 1 mijja jó? :D
|
2010-01-25 17:01:08 Anabolic (#589745) elfoglalt 446 hektárt Dorka apukája (#249023) országától. Gratula! :) |
2010-01-26 12:01:09 Hunter (#3874) támadást indított Levike. (#3723) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1015 hektár földet.
Grat, mész a főnök után?:) |
Quote:
meglepő,hogy 1nap alatt 1ember szurta csak ki a leesett klánszabit. és az eseményekből sem figyelt rá fel senki, pedig hát volt rá 5órája, és ott elég sürü a mezöny ráadásul, szinte mind 1fős...:) 2010-01-26 09:01:09 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, de a csatát elvesztette. 2010-01-26 09:01:09 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, de a csatát elvesztette. 2010-01-26 09:01:09 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, de a csatát elvesztette. 2010-01-26 09:01:09 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, de a csatát elvesztette. 2010-01-26 09:01:09 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, de a csatát elvesztette. 2010-01-26 13:01:09 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, de a csatát elvesztette. 2010-01-26 13:01:09 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, de a csatát elvesztette. 2010-01-26 13:01:09 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, de a csatát elvesztette. 2010-01-26 13:01:09 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, de a csatát elvesztette. 2010-01-26 17:01:12 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 193 hektár földet. 2010-01-26 17:01:12 Főnök, kit kell kiemelni? (#3516) támadást indított NaNa!aLaKuLoK!:-) (#3864) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 166 hektár földet. |
Erre sorozatra csak azt tudom mondani: Tanuljon még főleg a támadó, de a védőnek is alapnak kéne lennie, hogy ha érdekli az orija akkor nem hagyja leesni a klánszabit.
Hunternak Grat :) |
Szép nap van ma, igaz? :)
|
Mire gondolsz Iron a szép nappal? ...
Hunternak grat |
All times are GMT +1. The time now is 07:09. |