![]() |
Nos akkor mikor legyen a párbaj ?????
|
Quote:
tartalákoltma kész:) Az már nem az én hibám,hogy 170tolival mindenkit bebirtam lopni 1 négy orás párbajon:) Ütöttem 2x lefele 1x egy félüres orit egyszer egy olyat akiröl infot se tudtam szerezni...És 1x felfele az elsőre Ezen ninc smit ragozni szerintem:) |
Quote:
Vasárnap délelött ritkán vagyok 4 orán át gépnél nagyon ritkán... |
En vasarnap delutanra gondoltam egy adoztatos parbajra.
Aztan lehet csak ketten leszunk Pool-al :) |
Quote:
|
Quote:
|
Hat, vegulis, csak igy nevezzuk.
Azokat a felteleket probaljuk megteremteni (dragobanya=0, kezdo dragakavics szam=0), amelyek a dragako aranak megemelese elott volt :) A lenyege annyi, hogy nincsen ennyi penz a parbajon, az egyik fo beveteli forrasod a magas ado, amelyet kereskedo szemelyiseggel es bankok epitesevel tudsz kamatoztatni...+vannak még alternativ pénzszerzési lehetőségek. A lenyege annyi, hogy jobban megbecsulendo a penz. |
Quote:
|
Egyesek azt mondjak, hogy ugy differentialtabb a parbaj, ha sok a penz.
Masok azt mondjak, hogy teljesen beszukul a jatek penz hianyaban... Hogy oszinte legyek, nem tudom, melyik a jobb :) Az biztos, hogy ha sok a penz a parbajban, akkor joval tobb egyseget lehet kepezni ugyanolyan hosszusagu parbajon, hisz a korhaz epitese es a 100%-os moral elerese lenyegesen egyszerubb. (Csak egy kis osszehasonlitas: -adoztatos parbaj, 30 kör utáni népesség: 1600-2000 strategiatol fuggoen -penzzel teli parbaj, 30 kör utáni népesség: 3000-4200 strategiatol fuggoen) Igy egy 4 oras parbajon, olyan ~1,7x annyi egyseg kepezheto le, ha van penz. S sajnos a legtobb embernek az adoztatos parbajon igencsak meggyulik a baja azzal, hogyan teremtse elő a pénzt, hisz ha a moral 55% ala csokken, a nepesseg megtagadja a bejovo penzt, es ezzel a legfobb beveteli forras kiesik, es jon az anyagi recesszio. |
Quote:
Az első "adoztatos" párbajomnak a közepén eszembe jutott:D na 3-at jobban mondva:D |
All times are GMT +1. The time now is 06:24. |