![]() |
Quote:
Tedd félre a "nagyjáboli ismerettséget" és akkor gondold végig a történteket |
Quote:
Pont azt pont akkor és pont úgy ...... Persze hibázott a srác biztos tudta a belőpőt olyan, aki felé túlzott lehetett a bizalom ..... Szerintem kb ennyi , engem nem érdekel a további okoskodása senkinek ... Számomra egyértelmű a helyzet ... Pumiékat meg a puhatestűek közé soroltam innentől , azok közé akik a földben élnek .... Hex fonteikusan olvasd :) |
Quote:
A saját klánomon belül nem adom meg senkinek a belépőmet, ha gond van, csörögjenek, plusz ha az eltérő ip cím be van kapcsolva, észlelnie kellett volna ezt, gyors jelszócsere és ennyi. Ha meg véletlenül még is nem olyan volt, akinek nem ő adta meg, akkor ne egyértelmű, hozzá köthető jelszót adjon meg. Pl.: születési dátum (bankban is mindig ezt akarják megadni az ügyfelek és lebeszélem őket erről), stb. Mindig olyan jelszót kell választani, amit tudsz mihez kötni, egy számodra fontos helyszínhez, eseményhez, személyhez, tárgyhoz szvsz. u.i.: ha jól emlékszem, hogy kit is takar a pumi név, akkor normálban, mikor Remyékkel nem adtuk meg nekik az mnt-ét, már vagy 10 alkalommal szétszedhették volna az országainkat. |
Quote:
Még mindig azon gondolkodom kinek volt érdeke hogy Pumi ne bukjon sok földet Erre szeretnék választ kapni |
Quote:
u.i.: Egy biztos, nem ez volt az első ilyen és valszeg nem is az utolsó. Én az ilyet teljes mértékig elítélem. Quote:
Ha az eltérő ip be volt kapcsolva, szerintem érdemes lenne végignézni pár napot, mert ha voltak ilyenek, miközben nem szakadt a nete, akkor megelőzhető lett volna a dolog. |
Quote:
Ezért gyanítom hogy idegenkezűség történt |
Ezen hiába gondolkodik bárki is, erre nagy eséllyel soha senki nem fog tudni választ adni. Lehetett akár egy régi haragos is.
Ha az eltérő ip be volt kapcsolva, szerintem érdemes lenne végignézni pár napot, mert ha voltak ilyenek, miközben nem szakadt a nete, akkor megelőzhető lett volna a dolog.[/quote] Nem is az hogy nagy eséllyel ,meg hogy nem tud ,hanem BIZTOS hogy nem AKAR válaszolni Mind1,kár ezen vitázni,de akkor is gusztustalan volt,büszke lehet magára hogy így védte meg a földjét |
Quote:
Mind1,kár ezen vitázni,de akkor is gusztustalan volt,büszke lehet magára |
Quote:
|
Én csak csendben nevetek, hogy a saját késetekbe dőltetek, aztán meg idejöttök sírni és rákenni egy harmadik klánra...
Lehet érdemes lenne körülnézni a saját házatok tájékán (malac-vadkan) és nem sírdogálni, ha nem teljes az összhang köztetek. Gerinctelen húzás volt az tuti, de azt mondom megérdemlitek (duplán is) és remélem amíg meg nem tanuljátok a leckét, addig előfordul még veletek jó párszor. Az már csak hab a tortán, hogy van képetek idejönni és lefikázni minket. hahaha Isten nem ver bottal. Ez a saját véleményem, nem a kláné. |
All times are GMT +1. The time now is 07:07. |