![]() |
A férfi este odaáll az asszony elé! Mutogatja az izmait.
- Nyolcvan kiló dinamit! Az asszony nevetni kezd: - De mit érek vele, ha a gyújtózsinor csak négy centi? |
Egy házaspár elmegy horgászni hétvégén. A férj délben ledõl pihenni egy kicsit, felesége pedig a csónakkal beevez a tó közepére napozni és olvasni.
Arra evez a halõr és megszólítja: - Bocsánat hölgyem, mit csinál itt? - Nem látja, hogy olvasok? - kérdez vissza a nõ. - Azt tudja, hogy itt tilos horgászni? - Hiszen én nem is horgászok! - De a felszerelés ott van a csónakban! Ezért fel kell jelentenem! - Ha feljelent, én meg beperelem nemi erõszakért! - Asszonyom, én magához sem értem! - Persze, de a felszerelés ott van magánál! |
Bush elnök elmegy az egyik városka iskolájába előadást tartani. A propagandabeszéd elhangzása után így szól: Gyerekek, kérdezzetek tőlem bármit! Billy jelentkezik.
- Lenne 3 kérdésem: - Miért támadta meg Irakot, ha nem találtak vegyi fegyvereket? - Hogy nyerte meg a választásokat, ha a szavazatszámláláson alulmaradt? - Nem gondolja, hogy a legnagyobb terrortámadás a Hiroshimai atombomba ledobása volt? Abban a pillanatban kicsöngetnek. A második órán Tom jelentkezik: Elnök Úr, csak két kérdésem lenne: - Miért csöngettek ki a előző óráról 25 perccel korábban? - Hová tűnt Billy? |
710
*rövid* :D:D:D |
Quote:
:D:D:D:D:D |
Olvasol a gondolataimban Drágám... :D:D:D:D
|
Quote:
|
Hivatásos gondolatolvasó vagy? :O
:D:D:D |
Quote:
|