![]() |
de nem azért tarhál, mert szüksége van rá...hát már 3 kockával hátradőlhet az ember, hogy van kerítése:D
tarhál, mert szeretne 399 pont helyett 400-at:D és szeretne a kerítése mögé házat. hát aztán? építsen:D |
Quote:
Azért ,mert nem vagyok közismert szereplője a hódos taliknak és nem vagyok a top klánok tagja az nem azt jelenti,hogy egy hülye balfék vagyok aki még a belépő kódját se tudja fejből. A lényeg,hogy én -25 pirivel is rendelkeztem és már akkor bosszantott,hogy hülyeségekért adták a piriket nekem. Pl.,mert friss fórumos voltam és nem voltam tisztában pár alap szabállyal,aztán kaptak helyesírási hibákra is pirit meg kaptam azért is pirit ,mert valakinek beszóltam és annak a haverja adott egy mínusz elismertséget! Ezek nem szánalmasak? Erről miért nem beszél senki? Pirit miért kell osztani ilyen dolgokért? Szánalamas… |
Quote:
|
ati még mindig nem értesz..
|
Ati legyen demokrácia...szürkét mindenkinek. vegyük ki a fórumból ezt, ha lehet;)
és ezt a topicot is jobb ha zárjuk. sok embernek szúrja a szemét, hogy tönkretesszük az egészet és miattunk nem ér semmit (hozzáteszem én nem nagyon tarháltam). majd mostantól ha valakinek véleménye van megírja priviben. nem kell ez a kocka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
És az adminoknak is gratulálj a nehezen megszerzett téglákhoz;) És gratulálj a hv győztesének ,ha már annyira gratulálni akarsz:D |
Én azt mondom,akinek nemtetszik vki annak adjon pirosat és álljon ki mellette..névvel és teljes vállszélességben:)
|
Nekem pedig kell!:)
Én Goldynak is megírtam,hogy ezektől a kockáktól jobb kedvem van:) Akkor adott nekem ződet ős is:) Akinek ez nem tetszik az tiltson le engem! |
De most miért nehéz azt elfogadni hogy a ződ kocka max népszerűséget takar nem pedig azt hogy mennyire voltál olyan naggyon okos...?
okosság mérő meg minek? Kinek akarsz tetszeni vele? Ezzel randiznál? Ati osztályzatokat kéne osztogatnod 1-estől 5-ösig :) vagy maradjunk a nyalóka + pöttyöslabdánál :) |
Quote:
Ne célozgassunk meg irigykedjünk. Adjon pirit,aki nem szeret engem és adjon ződet aki szeret. A piri kíséretében pedig tiltson is le engem ,ha lehet kérnem! |
All times are GMT +1. The time now is 03:18. |