![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nya... Megint egy kis netkávézó... De mielőtt eluralkodik rajtam a függőség, lépek. :D Úgyhogy byebye! :( Majd még befüggök az elkövetkező napokban egy picit! :)
|
Quote:
Net nélkül nincs is élet:D Jó mulatást:) |
Most akkor a piaci információ kiadása TILOS, avagypediglen NEM TILOS ??????
/normál csoportban, 2 olyan ország között, akik nem is voltak, most sincsenek, és nem is lesznek szövetségben/ Mondjuk ha a 3. szintről fel szeretnék lépni a 2. szintre, lépés előtt bárkitől bűntetlenül lekérhetem a 3 piac 'fotóját' naponta 3 alkalommal, ő meg bűntetlenül küldözgetheti nekem az aktuális árfolyamokat ?????? :O *el vagyok képedve, erről még nem hallottam, de ezek szerint újra egy bizonyíték, hogy nem vagyok képben ezzel a játékkal... át kell értékelnem ezek szerint bizonyos dolgokat...* |
Ha priviben küldöd nem lehet megtiltani.
A nyilvános fórumon való reklámozása az a tilos! |
Mármint csak azért nem tilos, mert ha nem jelentik fel a privát üzenetet, akkor 'lenyomozhatatlan'? :O
Ha én ezt tudom...... |
amíg nem jelentik honnan lenne tudomása az üzenetről az adminnak?
én úgy gondolom, hogy egy körülbelüli átlagár még sima fórumon is publikálható, alapvetően az aktuális piac másolását kéne büntetni. |
Ismétlem magam. Ha én ezt tudom.... :D
|
Ilyem célból, hogy képben legyél az árakkal kapcsolatban, minden további nélkül kiadható, ha valaki kiadja.
A nagyon aktuális infó kiadása tilos, például, hogy MOST ért ki az 1000 aranyért levő íjász, vagy már elfogyott stb. Tehát olyan infók tilosak, amik a jogtalan piaci összejátszást segítik. Ha csak tudni szeretnéd, hogy érdemes-e az alsó szionten eladni a katonákat, és fent megvenni, vagy érdemesebb-e lent túlképezni, és fent drágábban eladni, ezt az infót nyugodtan meg lehet osztani általánosságban. |
All times are GMT +1. The time now is 18:13. |