![]() |
Quote:
|
Én beteg vagyok, hangokat hallok a fejemben: "zenét! zenét!" :D:D
Engedek nekik: Ákos - Nagyvárosi Angyal |
Quote:
Ákos - Erő és alázat Sokkal késöbb: Ágnes Vanilla - Óh szív! Nyugodj! Sose szerettem, de ez kivételesen bejövős, lehet csak a vers miatt.;) |
Quote:
Lord - Volt otthonom (imádom ezt a számot, mert egy jó élményre emlékeztet:) (Bocs a husszú reakcióidő miatt, de elmentem kokárdát venni :)) |
Deál Bill Gyula - Középeurópai Hobo Blues III.
ismét :) |
újabb nosztalgia... olymposz... hmm... :)
Egészséges Fejbőr - Lakik bennem egy kisördög |
"...Égek már, lásd a tüzet bennem,
Tiszta szívvel nézz belém! Csak a vágy, csak az éltet engem, Veled félelmeim veszteném. Felejtsük el, ami fáj, Újra érezzük már... Minden megtisztul, ahogy az éj leszáll. Igen- Védj meg Angyal Ha álmatlan az éj. Repülünk, Zuhanunk, Ha elvakít a fény. Itt vagy, Felemelsz, Már nincs mit vesztenem. Ma éjjel Te leszel a végzetem..." Egyébként: Kentaur - Ámatlanság.:o |
Egészséges Fejbőr - Emlékezz!
"Koszorús keresztjét simogatja hűs szél, Emléke és lelke köztünk él és ítél. Bolyong a sírok közt egymagában anyja: Élete értelmét hűs sírhant takarja. Öröme nincsen már, vígaszt nem találhat, Csak anyai szívét facsarja a bánat Fohászunk hozzád száll, Üdvözítőnk anyja: Szent fiadat kérleld, könyörüljön rajta!" Azért, hát nem tudom... a teljes szám egyben... hatásos...:o |
Sear Bliss - Glory and Perdition
|
Bodom gyermekei- vörös fény a szememben:D :D
na iet is szökőévben egyszer halgatok:D :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:33. |