![]() |
Quote:
Na én meg csaltam a hv-n Ildivel az arénán mégse kiméltük egymást de mind1 nekem végülis mi megy ott csak már megjegyeztem a dolgokat:) |
Kedves? :) Már bocs, de ne "kedves"-ezz le.
ugy erzem, ezt noknek szokas mondani, magamat pedig nem tekintem annak... |
Quote:
Igázzon aki akar a 2.helyért én ugyérzem az nem dicsőség,hogy 2. valaki kis 15k értékkel lemaradva:) De ugy se,hogy ő 10k-val van lemaradva mig a többi 15-el:)Mert ott meg az első engedi előre csak:) |
Quote:
Alázat az mnt a rövidfordulos játékokban.... Aki küldi az alázkodik meg mert megkéri ,hogy őt ne bántsa stb...És az kéri meg akinek nagyobb kárt tehet a másik... |
Harcosok, és? :)
Sajnállak picit, hogy ilyen szempontbol maximalista vagy. 1 het utan rajottem, hogy szamomra elerhetetlen az elso hely, Goo lepeselonnyel jobb volt nalam, ezert lett mnt. En nem vagyok annyit, hogy ejjel-nappal utni tudjak, aki erre vallalkozik, az pedig tegye. Goo megtette. |
Quote:
|
Inkább lennék büszkén 10. mint megalázkodva 2.
Nekem si volt anno mnt-m tudom destrucionnal vagy kivel+fuxlival és nem én ajánlottam:) DE a végén én velük is bontottam az mnt-m Én az biztos senkinek nem hagytam ,hogy 2. legyen... Karakia akkor büszkén lehetett ott mivel engem beütve lett ott ahol lett;) |
Quote:
Aki ismer, az tudja, hogy nagyon ritkan mnt-zek, csupan kiveletes esetekben...haverokat is szivtelenul utok. Ugyhogy ne allits be engem kerlek egy alazatos embernek az alapjan amit latsz, foleg ugy hogy fogalmad sincs az arenaban torteno esemenyekrol, hiszen -mint irod- Te nem vagy ott. Igy legyel oly szives maradj csendben. Tema lezarva. |
Quote:
Semmivel szerintem Több lesz az aki mnt nélkül felbír menni 3.nak:) Hiába lesz neked akár 5k értékkel is több... Ami mnt-t kötöttem megvolt beszélve az uccsó 15napig felbontásra kerülnek:) És ugy büszkén lehetett mindenki a helyén:) |
Quote:
de én még midnig ezt tartom inkább leszek büszkén utolsó mint alázatból 2.:) Én ott kerek perec anno abbahagytam amikor látszott goo megnyeri nekem nem kell senki jóindulatából... |
All times are GMT +1. The time now is 20:59. |