![]()  | 

Quote: 

Sosem felejtem el még az első arénámom irta,hogy ő egyedül nem kell neki szövi nem kell neki mnt nem kell neki semmi... Ő mindenkit űt vág stb:)  | 

Meglévő egyezményeid 
	Jelenleg a következő megnemtámadási egyezményeid vannak érvényben. Goo - Land 01 (#193707) kölcsönös Esetleg ilyen? S ez nem most lett kötve. Bár a pontos dátumát nem tudom, de utána nézek.  | 

Quote: 

Max Numer@-t de nem ugyanaz:)  | 

Quote: 

Ja és mondom ez egyenlő azzal,hogy egyikötök a 2. helyért fog küzdeni:) Amiért én NEM küzdöttem soha és a jövőben sem fogok!!!! Inkább legyek utolsó mint az első kegyeletéböl 2. ..........  | 

2006-11-07 20:51:49 
	Ebben az időpontban küldtem neki az mnt-re vonatkozo kérelmet.  | 

Quote: 

van még néhány játékos rajtuk kívül is az arénában!!:D  | 

Quote: 

De a szemembe nem vagy nagy akkor sem ha mnt-zel azért,hogy 2. lehess és akkor sem ha Jksz-elsz...  | 

Quote: 

De akkor is:D  | 

Ez van :) 
	Goo a szövim volt akkor a rendes jatekban. Ugy gondoltam, jobb az mnt. Egyrészt sem időm, és az elején a kedvem is odalett az arénában :) Jopar hibat felismertem a jatekomban, levoltam maradva asszem 4-5 körrel, mint a tervezett dolgok. Emiatt várom a következő arénát. S akkor legyen helyesen írva: Numer@, bár ez a dolgon nem változtat, hogy abba az oriba oda arénába Neked is bejárásod van...sőt, még üzire való válaszolgatásod is :)  | 

De ők megfogadják Harcosok tanácsait:D :D :D  
	Ezért mindenki utolsó lesz és 1 valaki megynyeri. (bocsi harcosok, ezt nem lehetett kihagyni)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 03:59. |