![]() |
Quote:
Egy értelmetlen dolgon ne kezdj már szórakozni:) Akinek örömet okoz egy zöld az kér:) És aki örömet akar szerezni az ad a kérés után:) Aki meg ilyen halálosan komolyan veszi a zöld ügyet az kampányoljon egy másik topikba és éljenek boldogon szürkén:D |
Quote:
most monitor mögé én se látom nem tudom te mennyire vagy sportember... én se mondom neked h inkább igyál meg valamit az egészségemre búfelejtőnek.. |
Quote:
Én nem téglalap alapján fogadom meg a tanácsokat,de kösz az infót okos vagy;) Nekem pl. Remy tanácsai tökéletesek! Meg megfogadom Harcosok tanácsait is ,de az egy másik topic. Ja és a legfontosabb,hogy a szövijeim tanácsait fogadjam meg,mert kezdő vagyok. |
Quote:
mert látod már akkor rosszul gondoltad;) nézd meg Serg hol van;) 1 kockás asszem...pedig szerintem rengeteget tanulhatsz tőle. de a Te elved szerint meg se hallgattad volna, mert 1 kockája van. ki a szánalmas? |
Quote:
Quote:
csak amikor olvasgattam olyan alapdolgokat mint egy éplista vagy ilyesmi azoknak a tanácsa akinél azt láttam h nem 20 hsz e van és nem piros volt komolyabban vettem aszerint próbáltam haladni nem kell ezt félremagyarázni.. |
Quote:
Hasonló hsz.-em volt régebben már nekem is. Akkor én Hóhért hoztam példának fel!Ő is tud talán játszani és 1 kockás volt marha sokáig...a napokban lett két kockás ,de ez már szánalmas:rolleyes: |
az a baj h felveszitek olyan személyeskedésnek...
arra mdontam h szánalmas h leírod ati h adj már zöldet emrt nem leszel 5 kockás húha világ nem dőlt össze? |
Quote:
És iszok én az egészségedre bármikor,ha ettől jobb kedved lesz;) |
hmm Gyula légyszíves mondd el mi értelme lehetett volna a kockának?
tudod miért nem volt elejétől fogva? mert bárki bárkinek, bármire, bármilyet;) de kíváncsian várom. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:24. |